- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ramlerin yerini değiştim pc yi öyle açtımfakat hiç ekran yok. Klavyrnin ışığı bile yanmadı bu seferTamamdır hocam.
Hocam ramlerin yerini değiştim pc yi öyle açtımfakat hiç ekran yok. Klavyrnin ışığı bile yanmadı bu seferTamamdır hocam.
Kapatıp yeniden açın olmazsa Jbat 1 üstünden BİOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin aynı şekilde.Hocam ramlerin yerini değiştim pc yi öyle açtımfakat hiç ekran yok. Klavyrnin ışığı bile yanmadı bu sefer
Kapatıp yeniden açın olmazsa Jbat 1 üstünden BİOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin aynı şekilde.
Hocam bunların 2 side 3000 MHz.3000 mhz yi 2. Slota. Diğer 2400Ü 4. Ye taktım ve şuan ekran grldi klavyede geldi tekrardan res attım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapatıp yeniden açın olmazsa Jbat 1 üstünden BİOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin aynı şekilde.
Böyle oldu xmp ler 2400e dğştü acaba 3000lik rami mi görmüyorKapatıp yeniden açın olmazsa Jbat 1 üstünden BİOS'u sıfırlayıp tekrar deneyin aynı şekilde.
Tamamdır şimdi belli oldu problem sizin RAM'lerden biri 2400 diğeri 3000 MHz BİOS ikisinide 2400 MHz'ye eşitlemiş en düşük değere şimdi XMP açtığınızda bir problem yaşamayacaksınız.Böyle oldu xmp ler 2400e dğştü acaba 3000lik rami mi görmüyor
Hocam bunların 2 side 3000 MHz.
Resimde görzüktüğü gibi hocam xmp profilleri ikisinide 2400e alıyor şuan seçeyimmi 1.yi az önce 2133 de çalışıyorlardı gerçi hala 2133 de çalışıyor da az önce xmp 3000 gösteriyodıTamamdır şimdi belli oldu problem sizin RAM'lerden biri 2400 diğeri 3200 MHz BİOS ikisinide 2400 MHz'ye eşitlemiş en düşük değere şimdi XMP açtığınızda bir problem yaşamayacaksınız.
A-Xmp Profile 1 yap. Az önce 3000 MHz gösterdiği için problem çıkarıyordu büyük ihtimal şimdi 2400 MHz de problemsiz çalışacağını düşünüyorum.Resimde görzüktüğü gibi hocam xmp profilleri ikisinide 2400e alıyor şuan seçeyimmi 1.yi
Sol üste bak hocam 2400 oldu tamam mıdır?A-Xmp Profile 1 yap.
Az önce xmp profilleri 3000 gösteriyordu fakat çalışma hızı 2133dü. şuan 2400 de çalışıyor xmp seçiliyken eğer seçili olmasa gene 2133 de çalışırdı ve xmpler 2400 gözüküyor ram yeri değiştiğim için bir sprun var mıdırA-Xmp Profile 1 yap. Az önce 3000 MHz gösterdiği için problem çıkarıyordu büyük ihtimal şimdi 2400 MHz de problemsiz çalışacağını düşünüyorum.
Olması gerektiği gibi oldu hocam şimdi deneyin oyunlarda.Sol üste bak hocam 2400 oldu tamam mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önc3 xmp profilleri 3000 gösteriyordu fakat çalışma hızı 2133dü. şuan 2400 de çalışıyor xmp seçiliyken eğer deçili olmada gene 2133 de çalılırdı ve xmpler 2400 gözüküyor ram yeri değiştiğim için bir sprun var mıdır
Teşekkür ederim fortnite girince tekrar bir sorun olırsa yazacağım hocam buraya çok sağol vallahiOlması gerektiği gibi oldu hocam şimdi deneyin oyunlarda.