Sizce davalık mı oldum

dyexer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Oyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?

Verebilirler.

Oyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
la yok kim uğraşacak onunla

Hakkı var diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ev adresini felan bulabilirlermi hapismi yatarım hocam yaşımda yetmiyor yatmaya
Yok artık küfürden hapis mı yatılır knk para cezası olabilir.

yav insta niye veriyon adresini bulurlarsa iyi bi döverler

Hakkı var diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok artık küfürden hapis mı yatılır knk para cezası olabilir.
Öyle dediler hocam 2 yıl hapsin hayırlı olsun dediler ev adrsimi felan bulabirlermi

Ev adresini felan bulabilirlermi hapismi yatarım hocam yaşımda yetmiyor yatmaya
Dava ederlerse adresin onlara verilmez ama evine dava kağıdı vs gelir. Küfürlük olaylarda hapisten çok tarafların anlaşması oluyor.

verebilirler ama dava açmak daha pahalıya mal olur ve zaman harcar uğraşırlar mı bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,352
Üyeler
197,874
Son üye
blackx
Geri