la yok kim uğraşacak onunlaOyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
hocam yakını polis yada jandarmaymış öle dediler tırstım yala yok kim uğraşacak onunla
Ev adresini felan bulabilirlermi hapismi yatarım hocam yaşımda yetmiyor yatmayaVerebilirler.
Hakkı var diye biliyorumOyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
Yok artık küfürden hapis mı yatılır knk para cezası olabilir.Ev adresini felan bulabilirlermi hapismi yatarım hocam yaşımda yetmiyor yatmaya
yav insta niye veriyon adresini bulurlarsa iyi bi döverlerOyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
isteseler dava ederler fakat uğraşırlar mı orasını bilemiyorum, iki tarafta haksız.hocam yakını polis yada jandarmaymış öle dediler tırstım ya
Öyle dediler hocam 2 yıl hapsin hayırlı olsun dediler ev adrsimi felan bulabirlermiHakkı var diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok artık küfürden hapis mı yatılır knk para cezası olabilir.
Dava ederlerse adresin onlara verilmez ama evine dava kağıdı vs gelir. Küfürlük olaylarda hapisten çok tarafların anlaşması oluyor.Ev adresini felan bulabilirlermi hapismi yatarım hocam yaşımda yetmiyor yatmaya