Smallman.com güvenilir mi??

hercul2s

80+
Reaksiyon skoru
20
sorum yukarıdaki gibidir
bu ürünu oradan almayı düşünuyorum sizce???
kargo sorunu yoksa burdan al

hocam ürun nasıl iş görurmu
aktif pfc var tayvan malı kapasitör kullanmış güvenilir marka yani alınabilir ama başka seçeneklerede bakmakta yarar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aktif pfc var tayvan malı kapasitör kullanmış güvenilir marka yani alınabilir ama başka seçeneklerede bakmakta yarar var
gerçi zaten gold verimlilikte al bunu

hocam garati hakkında bilgi yok burda

corsair rme alcaktım fakat sisteme fazla bi tık o 750w benim diğer konulara bakarsanız anlarsınız

hocam garati hakkında bilgi yok burda

corsair rme alcaktım fakat sisteme fazla bi tık o 750w benim diğer konulara bakarsanız anlarsınız
psunun garanti süresini diğer sitelere baktığıma göre firma 2 yıl olarak belirlemiş corsair gereksiz kalır buda biraz öyle ama gelecekte upgrade yapacağınızda watt derdin olmaz

psunun garanti süresini diğer sitelere baktığıma göre firma 2 yıl olarak belirlemiş corsair gereksiz kalır buda biraz öyle ama gelecekte upgrade yapacağınızda watt derdiniz olmaz
sizin attığınız yer değilmi hocam

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    26.7 KB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,917
Üyeler
190,830