Yardım Sparkle Intel Arc B580 TITAN alınır mı?

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
Merhaba B580 kart almayı düşünüyorum şu anda en ucuzu bu ve 3 fanlı bu markayı daha önce hiç duymamıştım sizce alınır mı? İntelin ürettiği model mi daha iyidir bu model mi?

Merhaba B580 kart almayı düşünüyorum şu anda en ucuzu bu ve 3 fanlı bu markayı daha önce hiç duymamıştım sizce alınır mı? İntelin ürettiği model mi daha iyidir bu model mi?
bu modeli daha soğuk çalışır işlemcin ne ?

Zaten B580 çok serin çalışan bir kart kendi deneyimime göre 50-55 oyunda gördüm bendeki Siyah çift fanlı model limited edition

bu modeli daha soğuk çalışır işlemcin ne ?
Sıfır sistem dizmeyi düşünüyor daha işlemci yok. Önerebileceğiniz bir model var mı? Toplam sistem bütçesi 25K
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten B580 çok serin çalışan bir kart kendi deneyimime göre 50-55 oyunda gördüm bendeki Siyah çift fanlı model limited edition
Sizde B580 mi var? Var ise önerir misiniz yorumlar çok karışık bir türlü emin olamıyorum. Valorant ağırlıklı oynuyorum ben eğer oynuyorsanız ortalama kaç fps alıyorsunuz

Sıfır sistem dizmeyi düşünüyor daha işlemci yok. Önerebileceğiniz bir model var mı? Toplam sistem bütçesi 25K

Sizde B580 mi var? Var ise önerir misiniz yorumlar çok karışık bir türlü emin olamıyorum. Valorant ağırlıklı oynuyorum ben eğer oynuyorsanız ortalama kaç fps alıyorsunuz
R5 7600 B580 ile min 350 Max 550 600 arası alıyordum

Optimizasyonda hiç sıkıntı yaşadınzı mı? Herhangi bir oyunda, driver sorunları vardı ilk çıktığında hala devam ediyor mu? @drakathx

B580'in bir sorunu vardı eski işlemcilerle çok iyi çalışmıyordu örnek veriyorum 7500f gibi bir işlemci alırsanız sizin için daha iyi olur. (5600 de bir opsiyon onunla da sorunsuz çalışıyordu sanırım)
+350 fps alabilirsiniz sanırım.

Optimizasyonda hiç sıkıntı yaşadınzı mı? Herhangi bir oyunda, driver sorunları vardı ilk çıktığında hala devam ediyor mu? @drakathx
Driver problemi ile karşılaşmadım

Valorant da sorun olmadı ets2 truckersmp de rahat oynatıyor CS2 bir ara 80-90 fpslere düştüğünü gördüm fakat 1 kez yaşadım durumu onun haricinde 130-150 fps altını görmedim full ayarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri