merhabalar geçen hafta pazatesi başladım haftada 4 gün gidiyorum full body çalışıyorum kilo vermek vücud yapmak şekillendirmek istiyorum boy 1.78 kilo 78-79 protein tozu gibi şeyler almalımıyım neler yapmalıyım teşekkürler
hareketlerin formunu öğren bozmamaya çok dikkat et protein ağırlıklı beslenmeye çalış olayı büyütme bu sporun çok bi numarası yok sağlam yeyip sert idman atacaksın yeni başladığın için ağırlıkları bir yerden alıp bir yere götürsen bile vucudun tepki verir hiçbirşey kullanma bence en önemlisi devamlılık aksatma ne olursa olsun aksatmamerhabalar geçen hafta pazatesi başladım haftada 4 gün gidiyorum full body çalışıyorum kilo vermek vücud yapmak şekillendirmek istiyorum boy 1.78 kilo 78-79 protein tozu gibi şeyler almalımıyım neler yapmalıyım teşekkürler
hareketlerin formunu öğren bozmamaya çok dikkat et protein ağırlıklı beslenmeye çalış olayı büyütme bu sporun çok bi numarası yok sağlam yeyip sert idman atacaksın yeni başladığın için ağırlıkları bir yerden alıp bir yere götürsen bile vucudun tepki verir hiçbirşey kullanma bence en önemlisi devamlılık aksatma ne olursa olsun aksatma
kendimi zorlasam olurmu yada normalmi devam edeyim gadaptasyon sürecinde takviye gıda almayı genelde pek tavsiye etmezler ama en doğrusunu gittiğin salonun hocasına sorabilirsin
kendimi zorlamaktan kastın anlamadım spor da diyorsan kaç set yapıyorsun bilmiyorum ama benle çalışan arkadaşlara ben genelde yeni başlayanlara 4-5 set tükeniş tavsiyerim tükeniş sallanarak yarım yapmak değil form bozmamaya dikkat edip 1 tekrar dahi yapamayacak hale gelmen 4-5 set tükeniş kulağa çok gelebilir ama yeni başlayan biri 0-1-2 rını bilemez bittim der 5 tekrar çıkar o yüzden 4-5 set tükeniş tavsiye ediyorumkendimi zorlasam olurmu yada normalmi devam edeyim g
3 set 10 ar tekrar yapıyorum fazladan 2.5-5 kg fln ağırlık taksam sıkıntı olurmu anlamaındakendimi zorlamaktan kastın anlamadım spor da diyorsan kaç set yapıyorsun bilmiyorum ama benle çalışan arkadaşlara ben genelde yeni başlayanlara 4-5 set tükeniş tavsiyerim tükeniş sallanarak yarım yapmak değil form bozmamaya dikkat edip 1 tekrar dahi yapamayacak hale gelmen 4-5 set tükeniş kulağa çok gelebilir ama yeni başlayan biri 0-1-2 rını bilemez bittim der 5 tekrar çıkar o yüzden 4-5 set tükeniş tavsiye ediyorum
göbek var birazda oyüzden kilo için olmasa bile sağlık vücut şekli fln için iştevücut kitle endeksin gayet normal niye kilo veresin zargana olursun kilo verirsen
bunu şöyle basitleştirebilirsin ama bak üstüne basark diyorum formu bozmadan hareketin mesela 20 20 kg dumbell pres yapıyorsun 6 tekrar çıkıyor 12 tekrar çıkana kadar o ağırlıkla devam et 12 oldu mu 22,5 geç ra sayılar tamamen örnek3 set 10 ar tekrar yapıyorum fazladan 2.5-5 kg fln ağırlık taksam sıkıntı olurmu anlamaında
hocam olabildiğince temiz beslen yemek yemekten kısma kilo kütle oranın gayet iyi 1-2 ay boyunca ağırlıktan ziyade kendini hareketlere adapte et formunu bozma zaten 1-2 ay sonra vücut alıştıkça istemsizce o ağırlıkları arttırıcaksın sadece sürece güven3 set 10 ar tekrar yapıyorum fazladan 2.5-5 kg fln ağırlık taksam sıkıntı olurmu anlamaında
Mesaj otomatik birleştirildi:
göbek var birazda oyüzden kilo için olmasa bile sağlık vücut şekli fln için işte
Kilo normal gelebilir önemli olan vücut yağ oranı.vücut kitle endeksin gayet normal niye kilo veresin zargana olursun kilo verirsen
hocam olabildiğince temiz beslen yemek yemekten kısma kilo kütle oranın gayet iyi 1-2 ay boyunca ağırlıktan ziyade kendini hareketlere adapte et formunu bozma zaten 1-2 ay sonra vücut alıştıkça istemsizce o ağırlıkları arttırıcaksın sadece sürece güven
karın bölgesinde yağlı oyüzden kilolu gösteiyor biraz onu düzeltmek için demiştimdeKilo normal gelebilir önemli olan vücut yağ oranı.
o zaman yağ yakım yapması gerek kilo verimi değilKilo normal gelebilir önemli olan vücut yağ oranı.
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için neler yapmam gereko zaman yağ yakım yapması gerek kilo verimi değil