Star Wars Nasıl İzlenmeli

Wasp

80+
Reaksiyon skoru
136
Dün disney+ aldım galiba tüm serileri var star wars'un hiç izlemedim daha önce nasıl izlemeleyim söylerseniz sevinirim.

Hikayeyi tam olarak anlamak istiyorsan oradaki kronolojik sıraya göre diye yer var orayı izle ama bence dizileri hemen izleme sonradan izle önce filmleri bitir.

4-5-6 1-2-3 + Rogue One

1-2-3- + Solo + Rogue One -4-5-6

Ben ilk önce filmlerin çıkış yılına göre izlemiştim ve seriye baya bir soğumuştum. Sonra hikaye sıralamasına göre izledim daha iyi oldu. Filmler evreni iyi yansıtamıyor bence.

Üstteki arkadaşa katılıyorum dizileri hemen izleme bencede

filmler için sordum filmlerin çıkış sıralamasına göre değil o zaman 1 - 2 -3 diye ilerleyeceğim değil mi ?
Hikayesini tam anlamak istersen öyle daha iyi olur. Ama dersinki ben biraz gizem istiyorum o zaman filmlerin çıkış sırasına göre izlemen daha iyi olur. Yine yukarıda bi arkadaş yazmış film çıkışına göre izlediğimde sıkıldım biraz diye. Hak veriyorum o arkadaşa tam olarak anlayamazsın. Benim önerim kronolojik sıraya göre izlemen.

anladım sağ olun arkadaşlar ben başlayayım izlemeye artık :D

dostum star wars vikipediden bak çıkış tarihinden izlemeye başla ben star warsın tüm filmlerini dizilerini çizgi filmlerini izledim

Geri