Steam hesap satış ilanı fotoğraf düzenlemesi nasıl yapılır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Steam offline paylaşımlı hesaplar satıyorum.

Bu benim ilanımın fotoğrafı:
miles-morales-review-thumb-1604617458033_160w.png

Bu da başka bir mağazanın fotoğrafı:
1672164499724.png

Ben de öyle yapmak istiyorum. Canva gibi basit araçları kullanarak nasıl yapabilirim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dostum CC ile yap işte adamlara bakarak

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aşmaz aşmaz hem alışmış olursun .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beni aşar ya.

Ama nasıl? Hangi bileşeni kullanmam gerek? Nasıl aratma yapacağım? Shopping banner falan yazdım da adam akıllı bir şey çıkmadı.
İlla alışamam diyosaqn ya canva ya da adobe nın web sitesi var canva gibi ordan yapabilirsin

Beni aşar ya.

Ama nasıl? Hangi bileşeni kullanmam gerek? Nasıl aratma yapacağım? Shopping banner falan yazdım da adam akıllı bir şey çıkmadı.
Resmin üzerine çerçeve at sonra yazı yaz. Template seçmene gerek yok eğer ondan bahsediyorsan.

photoshop ile çok kolay yapamazsan yarın yaz dc yaparım bugün geç oldu Elmeryy#4070

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Arkadaşım canva ile bir şey aratmana gerek yok, eğitimleri olacak bir platform da değil, rastgele bir taslak aç, ister instagram hikaye olsun ister youtube banner olsun ne farkeder. Çok basit bir şekilde ölçeğini kendine göre değiştirebiliyorsun, basit bir şekilde açılan düzenleme ekranın solundaki menüden istediğin araca ulaşabiliyorsun, onları kurcalayarak yarım saatte attığın örnektekinden daha iyisini ortaya koyarsın.

Bu kadar düşünmene hiç gerek yok kullanımı çok basit sadece gir kurcala bu kadar

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,220
Üyeler
184,751
Son üye
papsxx
Geri