Photoshop kullanarak yap .Steam offline paylaşımlı hesaplar satıyorum.
Bu benim ilanımın fotoğrafı:
Alıntıyı görüntüle
Bu da başka bir mağazanın fotoğrafı:
Alıntıyı görüntüle
Ben de öyle yapmak istiyorum. Canva gibi basit araçları kullanarak nasıl yapabilirim?
Beni aşar. Canva gibi basit araçlar işimi görür.Photoshop kullanarak yap .
CANVA ile yap işte zaten bişeyi yok canva ile çok rahat yapılır.Steam offline paylaşımlı hesaplar satıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben de öyle yapmak istiyorum. Canva gibi basit araçları kullanarak nasıl yapabilirim?
Beni aşar ya.Dostum CC ile yap işte adamlara bakarak
Ama nasıl? Hangi bileşeni kullanmam gerek? Nasıl aratma yapacağım? Shopping banner falan yazdım da adam akıllı bir şey çıkmadı.CANVA ile yap işte zaten bişeyi yok canva ile çok rahat yapılır.
Aşmaz aşmaz hem alışmış olursun .Beni aşar ya.
İlla alışamam diyosaqn ya canva ya da adobe nın web sitesi var canva gibi ordan yapabilirsinBeni aşar ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama nasıl? Hangi bileşeni kullanmam gerek? Nasıl aratma yapacağım? Shopping banner falan yazdım da adam akıllı bir şey çıkmadı.
Hocam nerde satıyosunuz ve sayfa linki atabilir misiniz merak ettim.Steam offline paylaşımlı hesaplar satıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Konuya yazamam. Reklamdan uyarı yerim. Özelden ileteyim.Hocam nerde satıyosunuz ve sayfa linki atabilir misiniz merak ettim.
Ama nasıl olacağını bilmiyorum ki ondan konu açtım. Nasıl aratmam lazım falan?İlla alışamam diyosaqn ya canva ya da adobe nın web sitesi var canva gibi ordan yapabilirsin
Resmin üzerine çerçeve at sonra yazı yaz. Template seçmene gerek yok eğer ondan bahsediyorsan.Beni aşar ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama nasıl? Hangi bileşeni kullanmam gerek? Nasıl aratma yapacağım? Shopping banner falan yazdım da adam akıllı bir şey çıkmadı.
Photoshop'um yok zaten istesem de yapamam.photoshop
Bir dk basit bir şey yapıyorum şu an. Atayım nasıl olmuş diye bakın.Resmin üzerine çerçeve at sonra yazı yaz. Template seçmene gerek yok eğer ondan bahsediyorsan.