Steam Karta Ne zaman iade veriyor?

Arcturus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
3,334
ben steamden bir oyun aldım iade etmek istiyorum karta yatırılacak çok bekleyenler gördüm karta iade için korkuyorum çok geç iade için ne yapmalıyım sizce?

3-4 iş günü içinde bazen 1 hafta ama geneli 3 ile 4 iş günü

Bazen bir saat, bazen bir gece, bazen üç gün falan ama ben 5-10 kez oyun iade etmiş biri olacak üç günü geçtiğini hiç görmedim.

iade süre birkaç gün bankanızda 3 gün gibi max bir süre bekletiyorlar yani ort olarak 3 gün

ben steamden bir oyun aldım iade etmek istiyorum karta yatırılacak çok bekleyenler gördüm karta iade için korkuyorum çok geç iade için ne yapmalıyım sizce?
hangi oyunu aldın bi de oyunu aldıktan sonra 2 saat oynamışsan iade edemiyorsun

3-4 iş günü içinde bazen 1 hafta ama geneli 3 ile 4 iş günü
iade süre birkaç gün bankanızda 3 gün gibi max bir süre bekletiyorlar
Ben bir kez daha iade yaptım biraz fazla sürdü sıkıntı çıkmaz umarım bankaya ulaşayımmı iade 2 günde gelmezse?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangi oyunu aldın bi de oyunu aldıktan sonra 2 saat oynamışsan iade edemiyorsun
hiç oynamadım

Bazen bir saat, bazen bir gece, bazen üç gün falan ama ben 5-10 kez oyun iade etmiş biri olacak üç günü geçtiğini hiç görmedim.
kartla iade ettinmi?

Ben bir kez daha iade yaptım biraz fazla sürdü sıkıntı çıkmaz umarım bankaya ulaşayımmı iade 2 günde gelmezse?
Steam destekten sorunu iletirsin yetkililere gelmezse ama yine de 3 gün bekle derim bazen 3 iş günü diye pek ilgilenmiyorlar

hiç oynamadım
steam kısa süre içinde dönüyor 1 gün bile sürmez iş bankada bitiyor benim iadelerimde 2 iş günü felan bekletiyor

steam kısa süre içinde dönüyor 1 gün bile sürmez iş bankada bitiyor benim iadelerimde 2 gün felan bekletiyor bankam iş günü
seninki iş bankasımı anlamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,728
Üyeler
192,479
Son üye
ahmetmeral1
Geri