hangi oyunu aldın bi de oyunu aldıktan sonra 2 saat oynamışsan iade edemiyorsunben steamden bir oyun aldım iade etmek istiyorum karta yatırılacak çok bekleyenler gördüm karta iade için korkuyorum çok geç iade için ne yapmalıyım sizce?
3-4 iş günü içinde bazen 1 hafta ama geneli 3 ile 4 iş günü
Ben bir kez daha iade yaptım biraz fazla sürdü sıkıntı çıkmaz umarım bankaya ulaşayımmı iade 2 günde gelmezse?iade süre birkaç gün bankanızda 3 gün gibi max bir süre bekletiyorlar
hiç oynamadımhangi oyunu aldın bi de oyunu aldıktan sonra 2 saat oynamışsan iade edemiyorsun
kartla iade ettinmi?Bazen bir saat, bazen bir gece, bazen üç gün falan ama ben 5-10 kez oyun iade etmiş biri olacak üç günü geçtiğini hiç görmedim.
Steam destekten sorunu iletirsin yetkililere gelmezse ama yine de 3 gün bekle derim bazen 3 iş günü diye pek ilgilenmiyorlarBen bir kez daha iade yaptım biraz fazla sürdü sıkıntı çıkmaz umarım bankaya ulaşayımmı iade 2 günde gelmezse?
steam kısa süre içinde dönüyor 1 gün bile sürmez iş bankada bitiyor benim iadelerimde 2 iş günü felan bekletiyorBen bir kez daha iade yaptım biraz fazla sürdü sıkıntı çıkmaz umarım bankaya ulaşayımmı iade 2 günde gelmezse?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hiç oynamadım
iş bankası değil iş günü bekletirler dedimseninki iş bankasımı anlamadım?
iade koşulları uygunsa 2 saat vb yapabilirsinanladım teşekkürler iade yapıyorum o zaman