Valla bro doğru dürüst oyun bile oynamam ama görünce böyle alasım geliyor hastalık mı oldu ne bilmiyorumOf ahmedim of en iyisi o mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacı ekran işi boş iş bi zaman sonra sıkıyor açmıyorsun bile özellikle kablosuz olursa iyice gereksize kaçıyor
Fiyat bantlari ne hocam bunlarınValla bro doğru dürüst oyun bile oynamam ama görünce böyle alasım geliyor hastalık mı oldu ne bilmiyorum
Ben oyun oynuyorum da aula var sırf meraktan stoğa girerse alıcam birde 5 bine ilana atcam bakim satılacak mıValla bro doğru dürüst oyun bile oynamam ama görünce böyle alasım geliyor hastalık mı oldu ne bilmiyorum
Ben sene başı akko 5075B Plus kalvye yi 2500 almıştım wraith 3800 gibi satıyordu aynı klavye yiFiyat bantlari ne hocam bunların
Bu klavyelere bu kadar para verenler varmi hocam yaBen sene başı akko 5075B Plus kalvye yi 2500 almıştım wraith 3800 gibi sarıyordu aynı klavye yi
Olmaz mıBu klavyelere bu kadar para verenler varmi hocam ya
İlginç. Aulayi çözdüm de bunlarda hangisi iyi hangisi alinir çözemedimOlmaz mı
Auladan sonra fazla geliyor hocam napimNiye verilmesin ki?
Aula tam bir fiyat performans ürünü bu fiyata piyangodan çıkmış büyük ikramiye gibi öyle F/P zor gelirİlginç. Aulayi çözdüm de bunlarda hangisi iyi hangisi alinir çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Auladan sonra fazla geliyor hocam napim