Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,981
cidden öyle dikkat etmemiştimEvet direkt bu klavye gözüme çarptı zaten alasım var çok fena.
Akko'nun kendi sitesinden bile ucuz hocam.
cidden öyle dikkat etmemiştimEvet direkt bu klavye gözüme çarptı zaten alasım var çok fena.
Akko'nun kendi sitesinden bile ucuz hocam.
İyi günler Akko klavyeler normalde Wraith gibi sitelerde gereğinden fazla pahalı ancak GamingGenTR'ye gelen stoklar cidden gözüme uygun geldi hele hele 7th Anniversary versiyonu ihtiyacı olan kesinlikle değerlendirmeli.
![]()
Çevre Birimleri Modelleri ve Fiyatları
Klavye, mouse, kulaklık, monitör ve benzeri gaming ile ilgili her türlü ürünü bol çeşit ve uygun fiyatlarla burada bulabilirsiniz.www.gaming.gen.tr
5075B Plus'lardan gözünüze hoş geleni veya Mod 007 HE'leri de alabilirsiniz bütçeniz ne? Ben olsam yukarıdaki 7th Anniversary olanını alırdım.sadece sağ tarafında numaralar olmasın F1 F2 F3 prtscreen tuşları falan olsun istiyorum.
Evet kaliteli daha önce 5087B ve 5108B kullanmıştım. Çoğu ürünü Aula F75'ten daha iyi kaliteye sahip farklılığa gerek yok. Aula F75 sadece fiyat bakımından avantajlı.Akko'nun ürünleri kaliteli midir? Aula F75 gibi klavyelerle kıyasladığımızda ne gibi farklılıklarla öne çıkar? Duruma göre iki adet sipariş vereceğim.
Evet kaliteli daha önce 5087B ve 5108B kullanmıştım. Çoğu ürünü Aula F75'ten daha iyi kaliteye sahip farklılığa gerek yok. Aula F75 sadece fiyat bakımından avantajlı.
Işıklandırma olmamasına ve 500 mah batarya olmasına okeysen alınır.alınır mı? hocam bu![]()
AKKO MONSGEEK MG75W Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Type: Linear Actuation Force: 50gf ± 5gf Total Travel: 3.3mm Pre-Travel: 2.0 ± 0.6mm Tactile Position: N/A Tactile Force: N/A ( Terimler İngilizce Olarak Listelenmiştir ) Kullanıcıların lehimleme…www.gaming.gen.tr
Oyun için alacaksanız biraz daha arttırıp 7th Anniversary olanını alın derim sonuçta manyetik switch ve kablosuz kullanabiliyorsunuz.![]()
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Şu ürün gözüme daha çekici geldi. Kendi fikrimce bu tarz klavyeler sadece oyun için kullanılabilir. Eski nesil Logitech'in çok fazla tuşa sahip olan membran klavyesini kullanıyordum bir zamanlar ve hiçbir zaman başkasına ihtiyaç duymadım.
hocam bunda rapid trigger snap tab felan var mı biliyor musunuz
Çok iyi.
Rapid Trigger var snap tab var mı bilmiyorum.hocam bunda rapid trigger snap tab felan var mı biliyor musunuz
fiyatı iyi gibi tasarımı hoşuma gitti cs2 oynuyorum genelde snap tap de varsa çekebilirim direkRapid Trigger var snap tab var mı bilmiyorum.