Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,394
İsim
Baran Kut
@freygasm Bu arada sesi mükemmelmiş bu Akko klavyenin. Herhalde ben mağara seviye klavye kullandığımdan çok güzel geldi gsdjgdjgsdgsdgsd

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yağız Berk Özel
Son düzenleme:

Erdemd34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Demirhan
Bende bunu beğendim mağazaya gittim açık yoktu sesi nasıl ben pek daktilo gibi ses çıkaran klavyeleri sevmiyorum sizce alınır mı bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar klavyeden anlayan adam bulmuşken sorayım. Şu klavye alınır mı?
Ben bundan aldım iade ettim tahta gibi tuşları var

Erdemd34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Demirhan
Bende bunu beğendim mağazaya gittim açık yoktu sesi nasıl ben pek daktilo gibi ses çıkaran klavyeleri sevmiyorum sizce alınır mı bu
ne dersiniz alınır mı? Aşırı iyi fiyatlı klavye var mı sizce

UtkuUNY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Üney
İyi günler Akko klavyeler normalde Wraith gibi sitelerde gereğinden fazla pahalı ancak GamingGenTR'ye gelen stoklar gözüme uygun geldi.
Aula F75 mi daha iyidir yoksa buradaki Akko 3098 mi aula F75 i 1500 e alabileceğim bir yer buldum ama 3098 de çok hoş duruyor hangisi iyidir?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,329
İsim
Kadir
aulayı temudan çok komik bir rakama alınca kararsız kaldım ajazz ak820pro vardı ekranlı 6-7 ay kullandım çok memnun kalmadım ergonomik gelmedi bana bir arkadaşa geçen hafta 1750 den verdim bunun hem keycapsi hem de teknik özellikleri hoşuma gitti ergonomisi çok önemli benim için

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yağız Berk Özel
aulayı temudan çok komik bir rakama alınca kararsız kaldım ajazz ak820pro vardı ekranlı 6-7 ay kullandım çok memnun kalmadım ergonomik gelmedi bana bir arkadaşa geçen hafta 1750 den verdim bunun hem keycapsi hem de teknik özellikleri hoşuma gitti ergonomisi çok önemli benim için
Aula F75'in iyi ekmeğini yedik var ya öğrenciyim Allah razı olsun :D.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,329
İsim
Kadir
Aula F75'in iyi ekmeğini yedik var ya öğrenciyim Allah razı olsun :D.
Attığım klavyede ki gibi keycaps olsa uygun fiyata alıp takacağım çoğu kişi 1500 e sattı ama ben kıyamadım satmaya duruyor :kekw: eski birkaç ürünümle beraber uygun fiyata vermeyi planlıyorum aulayı

Erdemd34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Demirhan
Ben aulaya yetisemedim zaten tam klavye istiyordum kablosuz olması önemli normalde razer ornata v2 kullanıyorum Membran basım hissiyati falan çok hoş daktilo gibi sevmiyorum yeni TV aldım mouse’um kablosuz.kablosuz bir klavye ihtiyacım var tam klavyeyi de GTA falan oynarsam tuşlar lazım oluyor 😂

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
umut
Şu Fun60 gelse GamingGenTR'ye çok iyi olur aslında alüminyum, manyetik switch, 2.4Ghz bile 8000Hz veriyor, Fun60 Ultra 5 pin mekanik switchlerle uyumlu üstüne fiyatı da çok uygun.
Kablolu olsa da bu da olur niye getirmiyorlar anlamıyorum.
ben aldım bundan 50 dolara mı ne geldi bekliyorum sorun olmasın diye düz pro halini aldım her türlü 30 euro altı oluyor bakalım

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
Yağız Berk Özel
ben aldım bundan 50 dolara mı ne geldi bekliyorum sorun olmasın diye düz pro halini aldım her türlü 30 euro altı oluyor bakalım
Ayın 1'inde uygulanacak yasaya göre kargo da vergi sınırına eklenecek umarım geçer.

Top Bottom