Lan illa olmasi mi lazim. Ben sana bunu anlatmaya calisiyorum. Adam kafamizda namaz oruc hac diyip duruyor dini siyasete karistiriyor illa halifelik mi olmasi lazim. Dinle siyasetin birlestigi her zaman sonu husrandirHalifelik mi var ?
Nickinizle Hitap Ediyorum, Bir Sıkıntı Mı Var ? CihanDar Değil Mi Nickiniz ?Halifelik mi var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sende boş yapıyorsun hocam ya yok dar arkadaş yok geniş bir insan gibi hitap edin be güzel kardeşim
Karşı tarafa da katılmıyorum, üslubu yanlış.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben o ecdadımı savunuyorum varsa sizin sizde savunun herhangi bir üslup bozukluğu yok
Popcorn hem zıt hem yanlış ama.Tarihi yanlış anlatmaktansa zıt olması daha iyidir
Tümünü kullanın o halde dalga geçer gibi kelimelere lüzum yokNickinizle Hitap Ediyorum, Bir Sıkıntı Mı Var ? CihanDar Değil Mi Nickiniz ?
Popcorn'u görünce gümledim ben.Karşı tarafa da katılmıyorum, üslubu yanlış.
Ama bu Popcorn'u atınca ciddi olamıyorum be hocam.
Araba benzeyince sorun olmuyor değil mi?Anlatmaya gerek yok
Orasi ayri mesele hocam bu adami savunan bir varliktan ne beklersiniz ki?Popcorn'u görünce gümledim ben.
Hayir bana hala diyorki halifelik mi var? Adinin halifelik olmasina gerek yok ama o yola dogru gidiliyorAraba benzeyince sorun olmuyor değil mi?
Arap seviciler sizi.
Doymadınız "din kardeşlerimizden" kazık yemeye.
Hocam kazık yemeyin uyanık olunAraba benzeyince sorun olmuyor değil mi?
Arap seviciler sizi.
Doymadınız "din kardeşlerimizden" kazık yemeye.
Hristiyanda olduğumu söylemedim. müslümanlığınıza saygı beklersiniz de lafa gelince böyle alaycı tavırlar sergilersiniz xdddDinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Benzetme niye benzetiyorsun
Sen kendini ayırabilirsin Papa'ndro
Sen niye kudurdun hocamOrasi ayri mesele hocam bu adami savunan bir varliktan ne beklersiniz ki?
Hayir bana hala diyorki halifelik mi var? Adinin halifelik olmasina gerek yok ama o yola dogru gidiliyor
O zaman hilafet kaldırılmadan önce gitmeliydi? bunlar boş bahanelerHilafet'in İsmi vardı Sadece , Zaten Müslümanların Çoğu Sömürgeydi. Araplar Zaten İsyan Ediyordu. Hilafet Bir İşe Yaramıyordu yani.
O kazık bize WW1'de öyle bir girdi ki millet olarak...Hocam kazık yemeyin uyanık olun