Neler Yeni

SUPERBOXI İPTAL ETTİRDİM AMA 1076 TL CAYMA BEDELİ ÇIKARTTILAR

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
IMG_6745.png
IMG_6739.jpeg
Konuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,
Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor,
Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum, bende aylık 1285 lira olan bu hizmetin karşılığı bu olmamalı diyip müşteri hizmetlerini arayip iptal ettirmek istedim şimdi bana 1076 liralık bi cayma bedeli kurulum ücreti kullanım ücreti çıkarttılar o kadar komik ki, bir sürü Tüketiciyi koruma kanunu olmasına rağmen yaptıkları şeylere bak,
Şahsen bu tutarı ödemeyeceğimi söyledim ve Ne olur ne olmaz bozuk saat bi defa doğruyu gösterir misali CİMERe konuyu detaylı bi şekilde yazdım bakalım ilerleyen zamanlarda başıma bişey gelicek mi merak ediyorum,
aynı şey süratkargodada olmuştu kargomu ulaştırmadılar ve geri getirdiler bide 200 lira ücret istediler ama kargoyu ben teslim aldıktan 1 hafta sonra arayıp şubeye gelin diyorlar bide onuda ödemedim bakalım ne olacak 😃

PAKETİM 15MBPS LİMİTSİZ PAKETİYDİ,
AYLIK 1285 TL 😂

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,
Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor,
Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum, bende aylık 1285 lira olan bu hizmetin karşılığı bu olmamalı diyip müşteri hizmetlerini arayip iptal ettirmek istedim şimdi bana 1076 liralık bi cayma bedeli kurulum ücreti kullanım ücreti çıkarttılar o kadar komik ki, bir sürü Tüketiciyi koruma kanunu olmasına rağmen yaptıkları şeylere bak,
Şahsen bu tutarı ödemeyeceğimi söyledim ve Ne olur ne olmaz bozuk saat bi defa doğruyu gösterir misali CİMERe konuyu detaylı bi şekilde yazdım bakalım ilerleyen zamanlarda başıma bişey gelicek mi merak ediyorum,
aynı şey süratkargodada olmuştu kargomu ulaştırmadılar ve geri getirdiler bide 200 lira ücret istediler ama kargoyu ben teslim aldıktan 1 hafta sonra arayıp şubeye gelin diyorlar bide onuda ödemedim bakalım ne olacak 😃

AYLIK 1285 TL 😂
sözleşmede cayma bedeli varsa haklılar hocam

Gif Man

80+ Gold
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,

AYLIK 1285 TL 😂
Geçmiş Olsun Hocam .

Kahrolsun Tahüt !

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Haklılar diye bişey yok hocam, benim bundan 14 gün içinde hiçbir sebep göstermeden cayma hakkım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler
sözleşme de cayma bedeli yazdılarsa haklılar ama sen genelde TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE başvur belki hız az olduğu için haklı çıkarsın

man a man

80+ Bronze
THH ile çözebilirsin meseleyi. Yaptığın sözleşmeye göre sana bu hizmeti sorunsuz bir şekilde sağlamak zorundalar sen de bu hizmete karşılık taahhüt ettiğin parayı ödemek zorundasın

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Taksim Delisi Cenk
cayma bedelimi yoksa modem ücretimi onu bir netleştirin.
Benim taahhütüm bittikten sonra verdikleri kargo kodu ile kargoya verdim.Kargoyuda teslim aldılar 1003 tl gibi bir ücret çıktı bundan 3 yıl önce.
Sonrasında görüştüğümde 1000 tl modem ücreti dediler. E dedim kargoladık.Yok teslim alınmadı vs dediler.Kargo kağıtlarını bunlara mail attım teslim alan kişinin adını soyasını öğrendim kargo subesınden.
2 3 güne dönüş yaptılar . Şey teslim alınmışta görümemişler falan. 3 TL faturamı ödeyip paçayı kurtarmıştım

ByCravL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hassan
THH ile çözebilirsin meseleyi. Yaptığın sözleşmeye göre sana bu hizmeti sorunsuz bir şekilde sağlamak zorundalar sen de bu hizmete karşılık taahhüt ettiğin parayı ödemek zorundasın
En doğru çözüm bu olur

grasdiyas

80+ Silver
2 sene süper onlineye mahküm kalmıştım o 2 senede sabrın ne olduğunu öğrendim paket 8mps biz 4mps alıyoz 300mb lik bişi 1 saatte felan iniyordu Allahtan ping iyidi yoksa modeme uçan tekme atıcaktım

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Kesinlikle katılıyorum, şimdi Şikayetvarada yazdım. Şimdi ise THH ye şikayet edeceğim teşekkürler

Ben parayı öderim sıkıntı değil ama bana interneti vermiyorlar ki

cayma bedelimi yoksa modem ücretimi onu bir netleştirin.
Benim taahhütüm bittikten sonra verdikleri kargo kodu ile kargoya verdim.Kargoyuda teslim aldılar 1003 TL gibi bir ücret çıktı bundan 3 yıl önce.
Sonrasında görüştüğümde 1000 TL modem ücreti dediler. E dedim kargoladık.Yok teslim alınmadı vs dediler.Kargo kağıtlarını bunlara mail attım teslim alan kişinin adını soyasını öğrendim kargo subesınden.
2 3 güne dönüş yaptılar . Şey teslim alınmışta görümemişler falan. 3 TL faturamı ödeyip paçayı kurtarmıştım
Hocam aradığım kişi Kullanım bedeli cayma bedeli kurulum ücreti dedi 3 ücret sanırım

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
ismail
Ne olacağı belli.Borcun avukata verilecek icra dosyası açılacak evine tebligat gelecek hala ödememeye direnirsen haciz işlemlerine başlanacak yusuf yusuf olup ödeyeceksin.Ek olarak hala ödemezsen tahsilat birimleri üzerine olan numaraları arayıp borç hakkında bilgilendirme yaparlar zırt bırt.Kurulum bedeli modem ücreti vesaire hayrına dağıtmıyorlar bu hizmetleri.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,815
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Yazdım hocam şimdi ise thhye yazacağım
Şikayetvara falan yaz depremzedeyiz böyle böyle diye.

Ne olacağı belli.Borcun avukata verilecek icra dosyası açılacak evine tebligat gelecek hala ödememeye direnirsen haciz işlemlerine başlanacak yusuf yusuf olup ödeyeceksin.Ek olarak hala ödemezsen tahsilat birimleri üzerine olan numaraları arayıp borç hakkında bilgilendirme yaparlar zırt bırt.Kurulum bedeli modem ücreti vesaire hayrına dağıtmıyorlar bu hizmetleri.
1. Si evim yok depremde yıkıldı, 2.si üstüme herhangi bir şey yok konteynerda kalıyorum her şey devletin üzerine.
3.sü taahüt ettikleri hizmeti veremiyorlar ama ücreti alırken iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,059,688
Üyeler
168,339
Son üye