SUPERBOXI İPTAL ETTİRDİM AMA 1076 TL CAYMA BEDELİ ÇIKARTTILAR

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,014
IMG_6745.png
IMG_6739.jpeg
Konuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,
Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor,
Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum, bende aylık 1285 lira olan bu hizmetin karşılığı bu olmamalı diyip müşteri hizmetlerini arayip iptal ettirmek istedim şimdi bana 1076 liralık bi cayma bedeli kurulum ücreti kullanım ücreti çıkarttılar o kadar komik ki, bir sürü Tüketiciyi koruma kanunu olmasına rağmen yaptıkları şeylere bak,
Şahsen bu tutarı ödemeyeceğimi söyledim ve Ne olur ne olmaz bozuk saat bi defa doğruyu gösterir misali CİMERe konuyu detaylı bi şekilde yazdım bakalım ilerleyen zamanlarda başıma bişey gelicek mi merak ediyorum,
aynı şey süratkargodada olmuştu kargomu ulaştırmadılar ve geri getirdiler bide 200 lira ücret istediler ama kargoyu ben teslim aldıktan 1 hafta sonra arayıp şubeye gelin diyorlar bide onuda ödemedim bakalım ne olacak 😃

PAKETİM 15MBPS LİMİTSİZ PAKETİYDİ,
AYLIK 1285 TL 😂

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,
Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor,
Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum, bende aylık 1285 lira olan bu hizmetin karşılığı bu olmamalı diyip müşteri hizmetlerini arayip iptal ettirmek istedim şimdi bana 1076 liralık bi cayma bedeli kurulum ücreti kullanım ücreti çıkarttılar o kadar komik ki, bir sürü Tüketiciyi koruma kanunu olmasına rağmen yaptıkları şeylere bak,
Şahsen bu tutarı ödemeyeceğimi söyledim ve Ne olur ne olmaz bozuk saat bi defa doğruyu gösterir misali CİMERe konuyu detaylı bi şekilde yazdım bakalım ilerleyen zamanlarda başıma bişey gelicek mi merak ediyorum,
aynı şey süratkargodada olmuştu kargomu ulaştırmadılar ve geri getirdiler bide 200 lira ücret istediler ama kargoyu ben teslim aldıktan 1 hafta sonra arayıp şubeye gelin diyorlar bide onuda ödemedim bakalım ne olacak 😃

AYLIK 1285 TL 😂
sözleşmede cayma bedeli varsa haklılar hocam

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleKonuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim,

AYLIK 1285 TL 😂
Geçmiş Olsun Hocam .

Kahrolsun Tahüt !

Haklılar diye bişey yok hocam, benim bundan 14 gün içinde hiçbir sebep göstermeden cayma hakkım var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
sözleşme de cayma bedeli yazdılarsa haklılar ama sen genelde TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE başvur belki hız az olduğu için haklı çıkarsın

THH ile çözebilirsin meseleyi. Yaptığın sözleşmeye göre sana bu hizmeti sorunsuz bir şekilde sağlamak zorundalar sen de bu hizmete karşılık taahhüt ettiğin parayı ödemek zorundasın

Şikayetvara falan yaz depremzedeyiz böyle böyle diye.

cayma bedelimi yoksa modem ücretimi onu bir netleştirin.
Benim taahhütüm bittikten sonra verdikleri kargo kodu ile kargoya verdim.Kargoyuda teslim aldılar 1003 tl gibi bir ücret çıktı bundan 3 yıl önce.
Sonrasında görüştüğümde 1000 tl modem ücreti dediler. E dedim kargoladık.Yok teslim alınmadı vs dediler.Kargo kağıtlarını bunlara mail attım teslim alan kişinin adını soyasını öğrendim kargo subesınden.
2 3 güne dönüş yaptılar . Şey teslim alınmışta görümemişler falan. 3 TL faturamı ödeyip paçayı kurtarmıştım

2 sene süper onlineye mahküm kalmıştım o 2 senede sabrın ne olduğunu öğrendim paket 8mps biz 4mps alıyoz 300mb lik bişi 1 saatte felan iniyordu Allahtan ping iyidi yoksa modeme uçan tekme atıcaktım

THH ile çözebilirsin meseleyi. Yaptığın sözleşmeye göre sana bu hizmeti sorunsuz bir şekilde sağlamak zorundalar sen de bu hizmete karşılık taahhüt ettiğin parayı ödemek zorundasın
Kesinlikle katılıyorum, şimdi Şikayetvarada yazdım. Şimdi ise THH ye şikayet edeceğim teşekkürler

Ben parayı öderim sıkıntı değil ama bana interneti vermiyorlar ki

cayma bedelimi yoksa modem ücretimi onu bir netleştirin.
Benim taahhütüm bittikten sonra verdikleri kargo kodu ile kargoya verdim.Kargoyuda teslim aldılar 1003 TL gibi bir ücret çıktı bundan 3 yıl önce.
Sonrasında görüştüğümde 1000 TL modem ücreti dediler. E dedim kargoladık.Yok teslim alınmadı vs dediler.Kargo kağıtlarını bunlara mail attım teslim alan kişinin adını soyasını öğrendim kargo subesınden.
2 3 güne dönüş yaptılar . Şey teslim alınmışta görümemişler falan. 3 TL faturamı ödeyip paçayı kurtarmıştım
Hocam aradığım kişi Kullanım bedeli cayma bedeli kurulum ücreti dedi 3 ücret sanırım

Ne olacağı belli.Borcun avukata verilecek icra dosyası açılacak evine tebligat gelecek hala ödememeye direnirsen haciz işlemlerine başlanacak yusuf yusuf olup ödeyeceksin.Ek olarak hala ödemezsen tahsilat birimleri üzerine olan numaraları arayıp borç hakkında bilgilendirme yaparlar zırt bırt.Kurulum bedeli modem ücreti vesaire hayrına dağıtmıyorlar bu hizmetleri.

Yazdım hocam şimdi ise thhye yazacağım
Şikayetvara falan yaz depremzedeyiz böyle böyle diye.

Ne olacağı belli.Borcun avukata verilecek icra dosyası açılacak evine tebligat gelecek hala ödememeye direnirsen haciz işlemlerine başlanacak yusuf yusuf olup ödeyeceksin.Ek olarak hala ödemezsen tahsilat birimleri üzerine olan numaraları arayıp borç hakkında bilgilendirme yaparlar zırt bırt.Kurulum bedeli modem ücreti vesaire hayrına dağıtmıyorlar bu hizmetleri.
1. Si evim yok depremde yıkıldı, 2.si üstüme herhangi bir şey yok konteynerda kalıyorum her şey devletin üzerine.
3.sü taahüt ettikleri hizmeti veremiyorlar ama ücreti alırken iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,075
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri