Tavsiyem TÜRKNET .Dün şöyle bir sms aldım.
Alıntıyı görüntüle
Siteyi kontrol ettiğimde tarifenin zamlandığını gördüm. Güncel olarak kullandığınız fiyatı uygun bir fiber tarife var mı ? Kullandığım tarife 480TL+Modem(70TL)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
380 ödedim son faturada. Desteğe sordum cevap bekliyorum. Ben de memnumdum gıbırdan.Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim
Türk Telekom ile aynı paketi verip üstüne tahattütsüz olup zam yapıyorlar bu kadar veriyorsanız Türk Telekomdan alın zam yemeyinDün şöyle bir sms aldım.
Alıntıyı görüntüle
Siteyi kontrol ettiğimde tarifenin zamlandığını gördüm. Güncel olarak kullandığınız fiyatı uygun bir fiber tarife var mı ? Kullandığım tarife 480TL+Modem(70TL)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
türk net kullanıyor dum ben daha önce defalarca bana sormadan ADSL gecirdiler kac defa yaptılar bunu sonra gectim gıbır nete.. yok neymış hattım ADSL destekliyormus felan filan380 ödedim son faturada. Desteğe sordum cevap bekliyorum. Ben de memnumdum gıbırdan.
5 yıldır kullanıyorum memnundum gıbır dan ama bana 110 TL zam yaptılar bugün netspeede başvuru yaptım.Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim
Türk Telekom Pişmanlıktır .Türk Telekom ile aynı paketi verip üstüne tahattütsüz olup zam yapıyorlar bu kadar veriyorsanız Türk Telekomdan alın zam yemeyin
galiba öyle olucak..5 yıldır kullanıyorum memnundum gıbır dan ama bana 110 TL zam yaptılar bugün netspeede başvuru yaptım.
Sanırım artık ev İnterneti de cep gibi senede 1 değiştireceğiz
Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim
5 yıldır kullanıyorum memnundum gıbır dan ama bana 110 TL zam yaptılar bugün netspeede başvuru yaptım.
Sanırım artık ev İnterneti de cep gibi senede 1 değiştireceğiz