Öneri Taahhütsüz İnternet Önerisi (GÜNCEL TEMMUZ 2025)

Krm01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Dün şöyle bir sms aldım.
1752609416125.webp

Siteyi kontrol ettiğimde tarifenin zamlandığını gördüm. Güncel olarak kullandığınız fiyatı uygun bir fiber tarife var mı ? Kullandığım tarife 480TL+Modem(70TL)
1752609462030.webp

1752609529797.webp

Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim

Ben gıbır net kullanıyorum 310 tl ödüyorum yıl sonuna kadar türknet de zam yapacak tır illaki hızlı olun gıbır net tavsiye ederim
380 ödedim son faturada. Desteğe sordum cevap bekliyorum. Ben de memnumdum gıbırdan.

TürkNet tahtın tek sahibi konumunda sanırım.

380 ödedim son faturada. Desteğe sordum cevap bekliyorum. Ben de memnumdum gıbırdan.
türk net kullanıyor dum ben daha önce defalarca bana sormadan ADSL gecirdiler kac defa yaptılar bunu sonra gectim gıbır nete.. yok neymış hattım ADSL destekliyormus felan filan

5 yıldır kullanıyorum memnundum gıbır dan ama bana 110 TL zam yaptılar bugün netspeede başvuru yaptım.
Sanırım artık ev İnterneti de cep gibi senede 1 değiştireceğiz

Türk Telekom ile aynı paketi verip üstüne tahattütsüz olup zam yapıyorlar bu kadar veriyorsanız Türk Telekomdan alın zam yemeyin
Türk Telekom Pişmanlıktır .

Tahütsüz Alın Senelik Alın Zam Derdinden Kurtulun .

Geri