Neler Yeni

Technopat neden bu kadar kötü?

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
chade
senlik bir durum yok hocam modları çok ucube muhtemelen. uzuvlarının keyfine göre ban atıyorlar millete

Senerr

80+ Bronze
Arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum ben bu platoformu. Bir forum sitesi bu kadar kötü yapılamaz ya. Her mesajıma gereksiz mesaj deyip 1 hafta ban atıyor mesela. Geçen hafta yine öyle dedi 1 hafta ban verdi daha açılmadı 2 günü kalmıştı şimdi 3 hafta önce yazdığım mesaja gereksiz mesaj deyip 2 hafta daha ban verdi. Eylül ayında yazımda fazla yazım hatası var diye 1 ay ban vermişti. Bu forum böyle kafasına göre canı sıkıldıkça uzun süreli banlar mı atıyor bana mı kinleri var anlamadım?
Aslında Türkçe'ye çok dikkat ediliyor orada çok iyi bir olay bu ama kitle asla müsait değil. Kulaktan duyma, popülerliğin ve popüler kültürün ön planda olduğu, inanılmaz aktif kişilerin ön planda tutulduğu ve birilerinin işine gelen bilgilerin süregel ve aynı kalıplaşmış cümlelere sahip mesaj ve üye topluluğunun olduğu yer. Çoğu kişi kendi düşüncesini bile söylemiyor orada sırf bu gereksiz mesaj cezasından böyle bilgiye kendi fikrini katan neredeyse yok olan üyeleri de genelde gerçekten iyi insanlar oluyor.

Son düzenleme:

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Bekar
sadece bana oluyor bu sanıyordum MSİ yerine MSI yazdım diye 1 gün oyle ban attılar 4 kere ban yedım sacma sapan sebepten bari uyarı amaçlı 1 saat ban at da tekrar yapmayalım otistikler ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Emirhan Official
senlik bir durum yok hocam modları çok ucube muhtemelen. uzuvlarının keyfine göre ban atıyorlar millete
valla çok haklısın arada bir konu hakkında araştırma yaparken giriyorum girmişken dikkatimi çeken bir konu oluyor ama konu hakkında bilgi sahibi olsam bile o forumda birine yardımcı olmam. Ne zaman konu açsam ceza alıyorum. Birine cevap versem ceza alıyorum. Öyle forumun taaa...

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada bu forumda sadece 1 kere ban yedim 15 temmuzdan beri.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
Bunun sebebi Modaretörler istediğini yapabiliyor, egolarını tatmin etmek için önüne gelenlerin en küçük hatasında ceza veriyorlar.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yasuo Mehmet
Moderatör kini olduğunu sanmıyorum. Birisi sana kinlenip raporluyorsa o yüzden banlanıyorsundur.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ömer Doğan
Ay.çok.gü.ld.üm A.lla.haf.fe.tsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Moderatör kini olduğunu sanmıyorum. Birisi sana kinlenip raporluyorsa o yüzden banlanıyorsundur.
Ya bak adam dediki Asus tufun 7535 li işlemcilisinin hiçbir sorunu yok dedi. Bende dedim ki nasıl sorun yok aşırı derecede ısınıyor dedim. Adam bu mesajıma yanlış bilgiden raporlandın yazdı ve ben o reportladığı için 3 gün ban yedim.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yasuo Mehmet
Ya bak adam dediki Asus tufun 7535 li işlemcilisinin hiçbir sorunu yok dedi. Bende dedim ki nasıl sorun yok aşırı derecede ısınıyor dedim. Adam bu mesajıma yanlış bilgiden raporlandın yazdı ve ben o reportladığı için 3 gün ban yedim.
Kızmaya gerek yok sakin ol hocam. Raporlandığın için ban yemişsindir demiştim ve adam seni raporlamış. Rapora itiraz edebilirdin ama kaldırılacağını sanmıyorum.
Sende o kişiyi gereksiz mesajdan raporlayabilirdin. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,244
Üyeler
161,417
Son üye