Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Uygunsuz davranış

F_9aJGdXEAAQNx9
hahahaha nonoş gidiyo ben techonopa nonoş recep yazdım ertesi gün kız arkadaşımla sistem topluyorum videosu atrtı recep baltaş profil fotosuna kızla foto koydu gram sevmiyorum nonoşu :D vsadfsadf

he la linus hala aynı kişilikte npc midir nedir illa değişmiştirde bende çok anlamadım değişimini
Bi ünlü olmadan önce çekingendi (yaklaşık 2007'den 2012'ye kadar olan kısım). Ama kişiliği aynı adamın. Halen sakar halen eğlenceli halen bilgili.

Technopat için kötü oldu kim alırsa izlenmeleri artar.

Technopat için kötü oldu kim alırsa izlenmeleri artar.
Aslında bir yönden iyi bir yönden kötü oldu. Recep beyin yaptığı paylaşımlardan dolayı Technopat damga yedi bi nevi (ben bile abonelikten çıktım. O kadar yani. (foruma çok katkım bulundu)). Diğer yönden ise bilgi birikimi kaybetti.

Recep Baltaş her şeye rağmen Türkiye'nin en bilgili donanım adamıdır, buna ek olarak arkasındayım bi technopat daha kursa eminim yine aynı başarıyı yakalayacaktır o7 kral

Bilgi, donanım ve tecrübe önemlidir. Ama önce insan olmak lazım. Paylaşımlarına bakarsanız insanlığı ölmüş.

Ülkenin ortamı böyle bunu düşünüp haraket edecekti kendi etti kendi buldu

Klasik muz cumhuriyeti bunlar kafalarına göre yasakda koyuyorlar. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk değil laz kökenli diye biliyorum.
Ermeni'de olabilir. Çok önemli değil. Ancak kendisi haklıda olsa haksızda olsa karşı tarafa hakaret etmesi çok büyük bir sorun. 2015'den sonra bi değişti. Muhtemelen ali beylede arası bozuldu çünkü dikkat ederseniz nerdeyse 2018'den beri birlikte çok video çekmiyorlar.

Technopatı kuran adam nasıl ayrılır.. anladık ateistsin saygı duyuyorum da 2 sponsor kaybettin diye işi bırakmak nedir? Açıklamaları talihsiz olmuş ama adam vatana falan ihanet etmemiş öyle bir algı yapılıyor.
Kurucu değil. İlk çalışanlardan diyebiliriz. Ayrıca kurucu Güngör kardeşler.

Son düzenleme:
Beter olsun. Yolunu bu şahısla birleştireni boykot edeceğiz artık.

İslam kazanır, elhamdülillah.

Şaşırtmadın yine :)
Siyasal islamdan bahsediyor ve sende uzun zamandır akp ve reisini savunmuyorsun yahu. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,991
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri