Ya adım kadar eminim, forum dışında hepsi "knk napıyon asdfgh" yazıyordur.
Nasıl ki, 1 aylık maaşın yarısını Nusr-et'te 2 lokma et için harcadığında zengin olmuyorsan,
Forum içerisinde "." yüzünden ban atınca da Türk Dili savunucu, elit birey olmuyorsun.
Konu içerisinde paylaşılan linke baktığım zaman, genel olarak linç dalgasına katılmış, fikirsiz insanlar görüyorum.
Hani "cahil" denen bir kesim vardır, sokakta birileri birini dövüyor diye, koşar 2-3 tane de o vurur.
"Yaa beyler hayırdır, durun bir, ne oluyor?" demez. Kime vurduğuna bakmaz.
Sorsan "ulan baktım vuruyorlar, yettim 2 tane de ben çaktım .bneye" der. Tam olarak o tarz kafalar.
Bugün Abdullah "3.999 TL monitör dahil" sistem çıkartsa, "koşun lan koşun" diye izdiham yaratacak, üşüşecek insanlar olduğuna eminim.
Yani, forumda gezerken şöyle bir konuya denk gelebiliyorsun;
Ya arkadaş bu nedir? Ağzını niye açıyorsun video kapaklarında. Bari dişinin ortasını yaptır. Bir de sanki izleyenler geri zekalı gibi parçayı oklarla gösteriyor. Biliyorum şimdi onu engelle, seni ilgilendirmez diyen insanlar olacak. Evet haklısınız ama uyuz oldum. :D Şunu iki döv ne derdin...
www.technopat.net
İnsan, birine "pis kokuyorsun" demeden önce kendi kokusuna bakmalı, ondan sonra konuşmalı ...