Technopatın Kitlesi

katılıyorum konu bile açamayıp kilitlenince şey atıyorlar technopat da cümle sonuna nokta koymadın 1 hafta ban
Yanlış bilgilendirme yapmamalısın, ilk 10 cezada 1 saat atılıyor 1 yıldır. Ondan önce de 1 gündü. Yalnız siyaset yasak Technopat forumda ama AKP'yi eleştirince yasak oluyor, CHP'yi eleştirince serbest.

Technopat'a yıllarımı verdim. Şimdi de buradayım. Ama technopat sosyal hakkında bilip bilmeden yaptığınız yorumlar da DA forum hakkında onların hiçbir şey bilmeden yaptığı yorumlar da içler acısı. Gelip burada herhangi bir forumu kötüleyince elinize ne geçiyor anlamıyorum. İki forumda da uzun bir süre vakit geçirmemiş kişilerin bu tarz mevzularda yorum yapması uygun değil.
En iyisi SDN ya arada 1-2 bozuk gelip geçebiliyor bazen mesela biri 1 ay banlıydı malesef banı açıldı konularda boş yapmaya devam etti başka birtanesi daha vardı kökten giti kurtulduk ondan. 👌

Ya adım kadar eminim, forum dışında hepsi "knk napıyon asdfgh" yazıyordur.

Nasıl ki, 1 aylık maaşın yarısını Nusr-et'te 2 lokma et için harcadığında zengin olmuyorsan,
Forum içerisinde "." yüzünden ban atınca da Türk Dili savunucu, elit birey olmuyorsun.

Konu içerisinde paylaşılan linke baktığım zaman, genel olarak linç dalgasına katılmış, fikirsiz insanlar görüyorum.
Hani "cahil" denen bir kesim vardır, sokakta birileri birini dövüyor diye, koşar 2-3 tane de o vurur.
"Yaa beyler hayırdır, durun bir, ne oluyor?" demez. Kime vurduğuna bakmaz.
Sorsan "ulan baktım vuruyorlar, yettim 2 tane de ben çaktım .bneye" der. Tam olarak o tarz kafalar.

Bugün Abdullah "3.999 TL monitör dahil" sistem çıkartsa, "koşun lan koşun" diye izdiham yaratacak, üşüşecek insanlar olduğuna eminim.

Yani, forumda gezerken şöyle bir konuya denk gelebiliyorsun;

İnsan, birine "pis kokuyorsun" demeden önce kendi kokusuna bakmalı, ondan sonra konuşmalı ...

Konuyu önceden açabilirsin. Diğer forumlarda da konuyu açsan cevap gelene kadar ceza süren bitecek.
belki yeni gördüm eve belki yeni geldim belki indirimi unuttum bir sürü olay olabilir dostum belki internetim az bilmeden yargılama

Nasıl ki, 1 aylık maaşın yarısını Nusr-et'te 2 lokma et için harcadığında zengin olmuyorsan,
Forum içerisinde "." yüzünden ban atınca da Türk Dili savunucu, elit birey olmuyorsun.

Konu içerisinde paylaşılan linke baktığım zaman, genel olarak linç dalgasına katılmış, fikirsiz insanlar görüyorum.
Hani "cahil" denen bir kesim vardır, sokakta birileri birini dövüyor diye, koşar 2-3 tane de o vurur.
Sorsan "ulan baktım vuruyorlar, yettim 2 tane de ben çaktım .bneye" der. Tam olarak o tarz kafalar.

Bugün Abdullah "3.999 TL monitör dahil" sistem çıkartsa, "koşun lan koşun" diye izdiham yaratacak, üşüşecek insanlar olduğuna eminim.

İnsan, birine "pis kokuyorsun" demeden önce kendi kokusuna bakmalı, ondan sonra konuşmalı ...
benım demek ıstedıgım technopat sadece da ya laf ediyor burdan kimse technopata atlamamsına rağmen da yukselince kudurdular

Konuya gelen cevaplara baktın mı acaba? Eleştirilmiş konu sahibi.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Bu arada kurallara bakarken bir hata daha keşfettim. Altınıda çizdim. Yabancı dil olan sözcüklere ek getirilirken Türkçe şekilde okumak gerekir. Yani spem'dir değil spam'dır diye okunarak ek getirilmelidir. Yönetici bile hata yapıyorken biz niye yapamayalım?

Ekler

• hata.webp
    hata.webp
    28.1 KB · Hit: 55
bu ne böyle şimdi? 🤣

Geri