Tekirdağ Çorlu İSS Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar netspeed yeni üyelik başlattım ama süre
dgrr.PNG
kli kesilmesi v.s hep sıkıntı yaratıyor şuan aktif olarak aldıgım en iyi değerler bunlardır ona göre bir internet önerirseniz sevinirim

Arkadaşlar netspeed yeni üyelik başlattım ama süreAlıntıyı görüntülekli kesilmesi v.s hep sıkıntı yaratıyor şuan aktif olarak aldıgım en iyi değerler bunlardır ona göre bir internet önerirseniz sevinirim
Bende Çorlu da oturuyorum hocam. Benim oturduğum mahallede Turkcell Superonline'nın Fiberi var. Eğer bütçe olarak sorunun yoksa Turkcell Superonline'a bak derim. Eğer Kablonet'in Fiberi varsa ona da bak derim. Netspeed de forumda birkaç gündür sorun yaşayanlar gördüm genel bir şey duruyor yani. Şuanda sanırım VDSL internet kullanıyorsun. Fiber varsa fibere yönel hocam.

Bende Çorlu da oturuyorum hocam. Benim oturduğum mahallede Turkcell Superonline'nın Fiberi var. Eğer bütçe olarak sorunun yoksa Turkcell Superonline'a bak derim. Eğer Kablonet'in Fiberi varsa ona da bak derim. Netspeed de forumda birkaç gündür sorun yaşayanlar gördüm genel bir şey duruyor yani. Şuanda sanırım VDSL internet kullanıyorsun. Fiber varsa fibere yönel hocam.
Keşke fiberim olsa bir sürü talep oluşturdum dilekçe verdim ama sonuç yok şuan maalesef netspeed tarzı firmaları kullanmak zorundayım

Sana burda da denk geldim emirim xD
Gıbırnet, TürkNet'e de bakabilirsin.
Bizim mahallede alt yapı yok ne veriyorlarsa şükrediceksin.
Türk Telekom 50MBPS Paket kullanıyorum Çorlu'da, Fiyatını hatırlamıyorum da 50'nin 45 - 48'i net geliyordu. Upload sabit, 7 - 8. Pingler de çok çok iyiydi. Valo - TR Sabit 8 Ping.

Keşke fiberim olsa bir sürü talep oluşturdum dilekçe verdim ama sonuç yok şuan maalesef netspeed tarzı firmaları kullanmak zorundayım
Türk Telekoma bak derim. 3 sene önce onu kullanıyordum ve Çorlu da iyi ping değerleri veriyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,541
Üyeler
197,711
Son üye
donanımdogu
Geri