ortalaması 35k 40k dıye bılıyorum arkadasımın abısındentekniker memur olarak çalışan veya maaşı hakkında bilgisi olan var mı?
O kadar düşük olamaz bence knk en düşük memur maaşı bile yoktur o kadarortalaması 35k 40k dıye bılıyorum arkadasımın abısınden
54 55 den aşşağı almaz tekniker kadrosunda çalışan.ortalaması 35k 40k dıye bılıyorum arkadasımın abısınden
en düşük memur maaşı 47 bin cıvarıO kadar düşük olamaz bence knk en düşük memur maaşı bile yoktur o kadar
O kadar düşük olamaz bence knk en düşük memur maaşı bile yoktur o kadar
yenı basladı asırı bılgım yok sadece max 40k aldıgını bılıyorum baska bır etken olabılır dusuk almasına sebep olan vesaıre54 55 den aşşağı almaz tekniker kadrosunda çalışan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en düşük memur maaşı 47 bin cıvarı
max 40 alıyorsa memur değildir.En düşük maaş 47k civarı çünkü memurdayenı basladı asırı bılgım yok sadece max 40k aldıgını bılıyorum baska bır etken olabılır dusuk almasına sebep olan vesaıre
hastanede tekniker maaşı kesintilerden sonra 62 3/2tekniker memur olarak çalışan veya maaşı hakkında bilgisi olan var mı?
O zaman memur statüsünde değildiryenı basladı asırı bılgım yok sadece max 40k aldıgını bılıyorum baska bır etken olabılır dusuk almasına sebep olan vesaıre
her çalışılan yıl 3 te 1 kademe veriyor . birnevi kıdem zammı gibi düşünhocam bu 3/2 falan nedir