Neler Yeni

Öneri Teknobiyotik ile yaşadığım mağduriyet. Okumanızda Fayda Var

samet4747

80+ Platinum
2060s sistem yorumlarına kibarca "504 w psu yetersiz değil mi" dedim sonrasın da ise küfür etmedikleri kalmadı.

-CrawL

80+ Gold
Arkadaşlar Aşağıya Durumu Yazıyorum. ÖZETLE : Satın aldığım ürün hatalı geldi değişime yolladım değiştirildi diyip yine aynı ürün yollandı.

21.10.2020 tarihinde ürün tarafımca satın alınmış olup 24.10.2020 tarihinde saat 10da elime ulaştı 2 koliye konulmuştu. dış kolide bir şey yoktu fakat içindeki ürünün kutusuna baktığımda ürünün kutusunun zarar görmüş olduğunu gördüm ve bu zarar görmüş yerin altına baktığımda ise ürünün radyatör kısmının içine göçük eğilmiş halde olduğunu gördüm. bunun üzerine aldığım gibi ürün değişim talebi açıp ürünü aynı kargo şirketiyle 30dk sonra gönderdim. ardından değişim talebi bekleme süresi falan 31.10.2020 tarihinde ürünün değişiminin onaylandığını ve haftaya kargoya verileceği söylendi bende beklemeye devam ettim ve 05.11.2020 tarihinde 17.48 de kargolandığı mesajı geldi ürünü beklemeye başladım ve 07.11.2020 tarihinde saat 14.00 gibi elime ulaştı. kargoyu açtığımda durum bu videodaki şekildeydi.

İlgili görseller ve videolar ;

arkadaşımda outlet kasa almıştı. Sadece kılcal çizikler ve bi parça kırık var dediler. kasada normalde rgb fan olması gerekirken noname dandik fanlar takmışlar. Desteğe yazınca destekteki adam umursamamış iadesinide kabul etmemişler

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Teknobiyotik o konuda rezil zaten.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
arkadaşımda outlet kasa almıştı. Sadece kılcal çizikler ve bi parça kırık var dediler. kasada normalde rgb fan olması gerekirken noname dandik fanlar takmışlar. Desteğe yazınca destekteki adam umursamamış iadesinide kabul etmemişler
Teknobiyotik o konuda rezil zaten.
2060s sistem yorumlarına kibarca "504 w psu yetersiz değil mi" dedim sonrasın da ise küfür etmedikleri kalmadı.
Kötü bir firma birdaha alışveriş yapmayacağım. geçmiş olsun sorun yaşayan herkese

samet4747

80+ Platinum
Kötü bir firma birdaha alışveriş yapmayacağım. geçmiş olsun sorun yaşayan herkese
Arkadaşıma oradan al diye çok ısrar ettim sorun yaşadı. Hala kendimi kötü hissediyorum çocuk benle de konuşmuyor.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109

prmdmnn

80+ Bronze
Geçmiş olsun dilerim ilk başta. Ben bir alışverişimi anlatmak istiyorum ama bu biraz daha onların ürünlerinin kalitesi ile ilgili. Bir keresinde outlet üzerinden bir zaman TX'in K3S kasasını almıştım. O zamanlarda param neredeyse hiç yoktu, yani sadece o kasaya param yetiyordu. Kasanın sacı inceydi ama bir keresinde ekran kartını takarken PCI-E vidası delik açmıştı. Bir de temiz diye verdikleri kasa 7 - 8 ay gibi süre sonra kasanın güç kaynağı bölmesi çürümeye başlıyor. Yani Dark, TX'in ucuz kasalarını almayın. Gerçi Dark Diamond kasasını kullanıyorum, onda bir sıkıntı yaşamadım. Tabii ki de herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok lakin yine de dikkatli olun.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Geçmiş olsun dilerim ilk başta. Ben bir alışverişimi anlatmak istiyorum ama bu biraz daha onların ürünlerinin kalitesi ile ilgili. Bir keresinde outlet üzerinden bir zaman TX'in K3S kasasını almıştım. O zamanlarda param neredeyse hiç yoktu, yani sadece o kasaya param yetiyordu. Kasanın sacı inceydi ama bir keresinde ekran kartını takarken PCI-E vidası delik açmıştı. Bir de temiz diye verdikleri kasa 7 - 8 ay gibi süre sonra kasanın güç kaynağı bölmesi çürümeye başlıyor. Yani Dark, TX'in ucuz kasalarını almayın. Gerçi Dark Diamond kasasını kullanıyorum, onda bir sıkıntı yaşamadım. Tabii ki de herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok lakin yine de dikkatli olun.
aynı kasayı kullandım bende cidden leş durduğu yerde yamuluyordu kasa ama konuyu hortlatıp durmasak ? :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Bütün herşeyini fotoğrafla ve video çek.Baktım değişim yapmıyorlar kem küm ediyorlar.Direk tüketici haklarına başvur.İt gibi değiştirirler sonra.

Top Bottom