Neler Yeni

Telefon ne almalıyım?

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold
Görüşümü söyledim kardeşim.d kullandım ve çok etkilendim. S serisinde ise s23 s20fe kullandım ona göre yorum yaptım 👍🏿
Xiaomi tasarım :D

1697968882201.png

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

PffPanda

80+ Bronze
Tasarımı iyi değil evet ama telefon çok güzel foto çekiyor bide çok güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak Samsung tasarımda 3 yıldır sabit .d boşuna bok atmama gerek yok
Uzay mekiği almıyor adam telefon alacak. Ve haklı olarak tabi ki bu tasarım ne diye sorar yani .Ve samsung orta segment bile 4 yada 5 ti galiba o kadar güncelleme alıyor . Ve leş gibi optimizasyonu yarım yamalak kırık animasyonlu xiaomi almak adamın hayatının en büyük hatası olur . Android önermem ama içlerinde en iyisi Pixel veya Samsung zaten . S23 öneririm kesinlikle .

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Uzay mekiği almıyor adam telefon alacak. Ve haklı olarak tabi ki bu tasarım ne diye sorar yani .Ve samsung orta segment bile 4 yada 5 ti galiba o kadar güncelleme alıyor . Ve leş gibi optimizasyonu yarım yamalak kırık animasyonlu xiaomi almak adamın hayatının en büyük hatası olur . Android önermem ama içlerinde en iyisi Pixel veya Samsung zaten . S23 öneririm kesinlikle .
Mi serisinde optimizasyon hatları az knk Samsung kadar optimize olmasa da diğer serileri kadar yok bide güncelleme konusunda MIUI ONEUI a göre daha az çıkıyor mi serisinde sürüm olarak. Bu konuda karşılaştırma yaptığımız 2 cihaz arasında mi 12s ultra daha iyi ama burda kullanıcının kararı önemli Samsung a kötü demiyorum bu arada yanlış anlama beni ama benim tercihim o olurdu yani

PffPanda

80+ Bronze
Mi serisinde optimizasyon hatları az knk Samsung kadar optimize olmasa da diğer serileri kadar yok bide güncelleme konusunda MIUI ONEUI a göre daha az çıkıyor mi serisinde sürüm olarak. Bu konuda karşılaştırma yaptığımız 2 cihaz arasında mi 12s ultra daha iyi ama burda kullanıcının kararı önemli Samsung a kötü demiyorum bu arada yanlış anlama beni ama benim tercihim o olurdu yani
Mi serisi optimizasyonu diye bişey yok . MIUI optimizasyonu denen lanet bir şey var . Ve ister redmi kullan ister xiaomi 13 ultra kullan . Donanımın iyi de olsa en üst segmentinde bile bariz şekilde ana menü geçişlerinde dahil kırık animasyon ve lag var .

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Mi serisi optimizasyonu diye bişey yok . MIUI optimizasyonu denen lanet bir şey var . Ve ister redmi kullan ister xiaomi 13 ultra kullan . Donanımın iyi de olsa en üst segmentinde bile bariz şekilde ana menü geçişlerinde dahil kırık animasyon ve lag var .
Kardeşim 4 yıl xioami kullanmasam inanacağım .d bende hiç MIUI sorun çıkarmadı sadece eskiden Redmi 8A kullanırken çıkıyordu sonra Mi 9 lite geçtim 0 sorun şimdi Poco X3 Pro kullanıyorum TR cihazı değil sorunlu çünkü onun ana kartı. 0 sıkıntı ilk kullandığım ne diye sorarsan mi 6 onda optimizasyon hatası hiç yoktu eski MIUI çok iyidi

Aykut D.

80+ Gold
Tasarımı iyi değil evet ama telefon çok güzel foto çekiyor bide çok güçlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak Samsung tasarımda 3 yıldır sabit .d boşuna bok atmama gerek yok
Bug kasma yaşayacağıma sabit tasarımlar daha iyi . Vede samsung ince ince değiştiriyor komple arayüzü değişmektense. İphone da öyle ince ince değişiyor arayüzler.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bug kasma yaşayacağıma sabit tasarımlar daha iyi . Vede samsung ince ince değiştiriyor komple arayüzü değişmektense. İphone da öyle ince ince değişiyor arayüzler.
Xiaomi MIUI 12.5 den 14e kadr devasa değişimi yok tüm markalar böyle iPhoneun izinden gidiyor süper walpaper harici

PffPanda

80+ Bronze
Kardeşim 4 yıl xioami kullanmasam inanacağım .d bende hiç MIUI sorun çıkarmadı sadece eskiden Redmi 8A kullanırken çıkıyordu sonra Mi 9 lite geçtim 0 sorun şimdi Poco X3 Pro kullanıyorum TR cihazı değil sorunlu çünkü onun ana kartı. 0 sıkıntı ilk kullandığım ne diye sorarsan mi 6 onda optimizasyon hatası hiç yoktu eski MIUI çok iyidi
Bir kere şu üslubunu düzelt . Artı olarak zamanında android kullanırken senin o bol bol överek kullandığın tüm telefonlara aosp rom derlemiş birisiyim yapmasam haklı diyeceğim ama yaptım . Ve telefonun içindeki yazılımsal sıkıntılar o kadar büyük ki çözene kadar ölüyorsun . O kadar kanser edici bir durum . Hal geçişleri leş gibi , powerkeeper döngüsü leş gibi , deepsleep modu tam bir rezalet ki onu saymıyorum bile , kernelleri de anlatmama gerek yok zaten . CPU ve GPU kademeli olarak boostlamak dururken direk boostlayıp telefon hızlı olsun diye alev topuna çevirmeyi göz önünde bulunduran tek firma xiaomi . Hani yapmasam haklı diyeceğim ama xiaomi 13 pro vendorlarını ve kernelini bile editleyip düzenleyen benim . Miui keşke açık kaynak olsa da sana daha fazla rezillik gösterebilsem .Telefon o kadar rezil ki yani hataların normalde custom romlarda olması gerekirken custom rom derleyenler bugları fixliyor :D . Her iphone kullanana android kullanmamış damgasıyla yaklaşırsanız da böyle lafların altında kalmanız da çok muhtemel neyse sen kendini kandırmaya devam et diyeceğim ama kendin kazıklandığın gibi milleti de kazıklamaya çalışıyorsun ayıp ya para kolay mı kazanılıyor sanıyorsun .

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Değerini Korusun dersen IPHONE yurt dışı modelleri bile prim yaptı. Samsung yerinde sayar hatta zarar ettirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,547
Üyeler
166,776
Son üye
kardeş34
Top Bottom