Neler Yeni

Telefon ne almalıyım?

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bir kere şu üslubunu düzelt . Artı olarak zamanında android kullanırken senin o bol bol överek kullandığın tüm telefonlara aosp rom derlemiş birisiyim yapmasam haklı diyeceğim ama yaptım . Ve telefonun içindeki yazılımsal sıkıntılar o kadar büyük ki çözene kadar ölüyorsun . O kadar kanser edici bir durum . Hal geçişleri leş gibi , powerkeeper döngüsü leş gibi , deepsleep modu tam bir rezalet ki onu saymıyorum bile , kernelleri de anlatmama gerek yok zaten . CPU ve GPU kademeli olarak boostlamak dururken direk boostlayıp telefon hızlı olsun diye alev topuna çevirmeyi göz önünde bulunduran tek firma xiaomi . Hani yapmasam haklı diyeceğim ama xiaomi 13 pro vendorlarını ve kernelini bile editleyip düzenleyen benim . Miui keşke açık kaynak olsa da sana daha fazla rezillik gösterebilsem .Telefon o kadar rezil ki yani hataların normalde custom romlarda olması gerekirken custom rom derleyenler bugları fixliyor :D . Her iphone kullanana android kullanmamış damgasıyla yaklaşırsanız da böyle lafların altında kalmanız da çok muhtemel neyse sen kendini kandırmaya devam et diyeceğim ama kendin kazıklandığın gibi milleti de kazıklamaya çalışıyorsun ayıp ya para kolay mı kazanılıyor sanıyorsun .
Ne yaşıyorsun xhelxbeoxjdo kardeşim dedim diye kudurmuş

PffPanda

80+ Bronze
Xiaomi MIUI 12.5 den 14e kadr devasa değişimi yok tüm markalar böyle iPhoneun izinden gidiyor süper walpaper harici
Xiaomi iphone u en fazla taklit eden çakma bir teknoloji devi . Kilit ekranı özelleştirmelerinden kontrol merkezine uygulama kasasından son kullanılan uygulamalar çekmecesine kadar hepsine taklit ediyor.
Utanmasa dinamik ada diye şunu size çakacaklar .
1697970399009.png

1697970422296.png
1697970366506.png

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Bu fixler hatalar bende niye hiç yok kardeşim ben bunu soruyorum
Bir kere şu üslubunu düzelt . Artı olarak zamanında android kullanırken senin o bol bol överek kullandığın tüm telefonlara aosp rom derlemiş birisiyim yapmasam haklı diyeceğim ama yaptım . Ve telefonun içindeki yazılımsal sıkıntılar o kadar büyük ki çözene kadar ölüyorsun . O kadar kanser edici bir durum . Hal geçişleri leş gibi , powerkeeper döngüsü leş gibi , deepsleep modu tam bir rezalet ki onu saymıyorum bile , kernelleri de anlatmama gerek yok zaten . CPU ve GPU kademeli olarak boostlamak dururken direk boostlayıp telefon hızlı olsun diye alev topuna çevirmeyi göz önünde bulunduran tek firma xiaomi . Hani yapmasam haklı diyeceğim ama xiaomi 13 pro vendorlarını ve kernelini bile editleyip düzenleyen benim . Miui keşke açık kaynak olsa da sana daha fazla rezillik gösterebilsem .Telefon o kadar rezil ki yani hataların normalde custom romlarda olması gerekirken custom rom derleyenler bugları fixliyor :D . Her iphone kullanana android kullanmamış damgasıyla yaklaşırsanız da böyle lafların altında kalmanız da çok muhtemel neyse sen kendini kandırmaya devam et diyeceğim ama kendin kazıklandığın gibi milleti de kazıklamaya çalışıyorsun ayıp ya para kolay mı kazanılıyor sanıyorsun .
Bu fixler hatalar bende niye hiç yok kardeş ben bunu soruyorum sana ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi iphone u en fazla taklit eden çakma bir teknoloji devi . Kilit ekranı özelleştirmelerinden kontrol merkezine uygulama kasasından son kullanılan uygulamalar çekmecesine kadar hepsine taklit ediyor.
Utanmasa dinamik ada diye şunu size çakacaklar .
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Üstte yazdığimu okumadan bunu atman ironik .d

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Uygunsuz davranış
Kuduran sensin fakir ve zavallı kardeşim . Xiaomi diye kendini yiyip bitireceğine azıcık parasını verdiğin ürünlerin gerçeklerini kabullenmeyi öğren.
Benim ap tal kardeşim,mal kardeşim dediğin hiçbir şeyi yaşamadım yaşın kadar Redmi Mi Poco F/x serisi Samsung a/m/s/j serisi kullanmış birisiyim burda kuduran sensin .d

PffPanda

80+ Bronze
Bu fixler hatalar bende niye hiç yok kardeş ben bunu soruyorum sana ?
Herkes görmek istediğini görür :) . Özellikle senin gibiler . Kullandığın telefona şartel bağla da elinde patlamasın dandik entegresinden . Sonra hindistan sokaklarında gezer gibi gezersin my poco x3 pro dead help me diye .
b4gufk8927b91.jpg

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Herkes görmek istediğini görür :) . Özellikle senin gibiler . Kullandığın telefona şartel bağla da elinde patlamasın dandik entegresinden . Sonra hindistan sokaklarında gezer gibi gezersin my poco x3 pro dead help me diye .
b4gufk8927b91.jpg
Bu yüzden y.d avurpada aldım yine okumadan yazmış xbksnxksxnks

b4gufk8927b91.jpg
Samsung Galaxy Note 7 yi anımsattı 🤠🤠🤠

b4gufk8927b91.jpg
Samsung Galaxy Note 7 yi anımsattı 🤠🤠🤠

PffPanda

80+ Bronze
Bu yüzden y.d avurpada aldım yine okumadan yazmış xbksnxksxnks
Niye avrupadan alınca ölümsüz mü oluyor ? Kudur dur artık gerçeklerle yüzleşemezsen böyle de kudurursun . Sana repo veya vendor ne diye sorsam o ne yeniyor mu diyeceksin . Gelmiş hala xiaomi övüyorsun şurada .

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Anlarsın ya .d bommm

PffPanda

80+ Bronze
Gerçekleri kabullenemeyip hakarete başvurman da güzel bir seçenek ama evine kağıt gelince sonra bana ağlama

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Uygunsuz davranış
Niye avrupadan alınca ölümsüz mü oluyor ? Kudur dur artık gerçeklerle yüzleşemezsen böyle de kudurursun . Sana repo veya vendor ne diye sorsam o ne yeniyor mu diyeceksin . Gelmiş hala xiaomi övüyorsun şurada .
Yazılım konularında rom kurup g*ü kalkmış burda kudurmaktan ne yazdığını bilmeyen birisine göre çok net konuşuyorsun

Gerçekleri kabullenemeyip hakarete başvurman da güzel bir seçenek ama evine kağıt gelince sonra bana ağlama
Selamımı söyle hdksbxksxbksbxks

PffPanda

80+ Bronze
Yazılım konularında rom kurup g*ü kalkmış burda kudurmaktan ne yazdığını bilmeyen birisine göre çok net konuşuyorsun
Cahilsin çünkü kardeşim . Rom kuran değil üreten biriydim türkçe hocana selamlar :)) 🤡

Senin gibi bir cahille daha fazla muhatap olarak güzel ellerimi ve gözlerimi de yormayacağım konuş dur kendi kendine

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Cahilsin çünkü kardeşim . Rom kuran değil üreten biriydim türkçe hocana selamlar :)) 🤡
Bugün hiç güleceğim yoktu 🤣 sağolasın beni eğlendirdiğin için telefon cahili Samsung u yalamaya devam edebilirsin izin veriyorum

Top Bottom