Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Ne yaşıyorsun xhelxbeoxjdo kardeşim dedim diye kudurmuşBir kere şu üslubunu düzelt . Artı olarak zamanında android kullanırken senin o bol bol överek kullandığın tüm telefonlara aosp rom derlemiş birisiyim yapmasam haklı diyeceğim ama yaptım . Ve telefonun içindeki yazılımsal sıkıntılar o kadar büyük ki çözene kadar ölüyorsun . O kadar kanser edici bir durum . Hal geçişleri leş gibi , powerkeeper döngüsü leş gibi , deepsleep modu tam bir rezalet ki onu saymıyorum bile , kernelleri de anlatmama gerek yok zaten . CPU ve GPU kademeli olarak boostlamak dururken direk boostlayıp telefon hızlı olsun diye alev topuna çevirmeyi göz önünde bulunduran tek firma xiaomi . Hani yapmasam haklı diyeceğim ama xiaomi 13 pro vendorlarını ve kernelini bile editleyip düzenleyen benim . Miui keşke açık kaynak olsa da sana daha fazla rezillik gösterebilsem .Telefon o kadar rezil ki yani hataların normalde custom romlarda olması gerekirken custom rom derleyenler bugları fixliyor. Her iphone kullanana android kullanmamış damgasıyla yaklaşırsanız da böyle lafların altında kalmanız da çok muhtemel neyse sen kendini kandırmaya devam et diyeceğim ama kendin kazıklandığın gibi milleti de kazıklamaya çalışıyorsun ayıp ya para kolay mı kazanılıyor sanıyorsun .