Samsungu yalayan falan yok xiaomi yalayıcısıBugün hiç güleceğim yoktusağolasın beni eğlendirdiğin için telefon cahili Samsung u yalamaya devam edebilirsin izin veriyorum
Samsungu yalayan falan yok xiaomi yalayıcısıBugün hiç güleceğim yoktusağolasın beni eğlendirdiğin için telefon cahili Samsung u yalamaya devam edebilirsin izin veriyorum
1 kere bile arayüzde reklam görmedimSamsungu yalayan falan yok xiaomi yalayıcısı. iPhone 15 serisi yani hayatında alamayacağın (belki 9-10 ay çalışıp zorla alırsın ama muamma ) model telefon kullanan biri olarak konuya verdiğim tavsiye android ise samsung önerdim . Çan çin çon yalamaya devam et kırık animasyonlu bol radyasyon yayan kendi uygulamalarında bile reklam gösteren telefonunla iyi kanser olmalar sana =) . Değerli vaktimi senin gibi birisine ayırmayacağım . Hadi kendi kendine çal oyna dur
![]()
Aynen ezik kardeşim . Konudan çıkmadan bildirim geldi bakayım dedim senin gibi bir zavallı kudurup yine yazmış .Tabi sen tarayıcıyı bile anca kullabildiğin için bilmiyorsun bunları . Fotondan orandan burandan önerdiğin telefondan kullandığın telefondan yaşın durumun maddiyatın herşeyin apaçık belli ağır yorumlar altında kalıp psikolojin bozulmuş olsada yıkıklığın kendini avutmaya çalışmakla anca geçiyor1 kere bile arayüzde reklam görmedim+ olarak görmezden gelmeye çalışıp kudurup geri yazman .dd seni başkaları ile de kavga ederken gördüğüm için max 14 diyorum ve sana tekrardan teşekkür ediyorum beni eğlendirdiğin için
Bana diyene bak la xksbxkshxksjs tamam benim küçük 12IQ kardeşim yalamaya devam bırakma yalamayı hxksbxkwnsAynen ezik kardeşim . Konudan çıkmadan bildirim geldi bakayım dedim senin gibi bir zavallı kudurup yine yazmış .Tabi sen tarayıcıyı bile anca kullabildiğin için bilmiyorsun bunları . Fotondan orandan burandan önerdiğin telefondan kullandığın telefondan yaşın durumun maddiyatın herşeyin apaçık belli ağır yorumlar altında kalıp psikolojin bozulmuş olsada yıkıklığın kendini avutmaya çalışmakla anca geçiyor.
Bunları da al lazım olur sana
Bu arada banlanmadan annene ver teli dövmesin seni jckdbdksndAynen ezik kardeşim . Konudan çıkmadan bildirim geldi bakayım dedim senin gibi bir zavallı kudurup yine yazmış .Tabi sen tarayıcıyı bile anca kullabildiğin için bilmiyorsun bunları . Fotondan orandan burandan önerdiğin telefondan kullandığın telefondan yaşın durumun maddiyatın herşeyin apaçık belli ağır yorumlar altında kalıp psikolojin bozulmuş olsada yıkıklığın kendini avutmaya çalışmakla anca geçiyor.
Bunları da al lazım olur sana
güzelmi hocam bu telefon?Uzun pil ömrü ve hafiflik 177 gram
Kullanmadım ama bu incelme yi yapan kanal sahibi hakikaten işin uzmanı tarafsız inceliyor. Gayet detaylı anlatmış ve Nette yorumları da gezdim gayet memnun kullanıcılar. Bu yüzden tavsiye ettim son karar senin.güzelmi hocam bu telefon?
Direkt mi rakibiS23 iPhone 13 ve 14'ün direkt rakibi. Yanlış hatırlamıyorsam 14 Serisi ile aynı yılda çıktı, bu yüzden 14'ü rakip olarak alırsak S23 Bariz öne geçer.
Bütçeni arttırıp S23 Almak çok daha mantıklı olacak. Ayrıca alabiliyorsan Plus'ı almanı öneririm, bir kaç konuda daha iyiydi ama S23'te çok başarılı.
Tasarım olarak Samsung'un en iyi çalışması bu seri. Sade, şık ve çok güzel. İşlemci, ram ve depolama ( default 128'di sanırım ) olarak asla üzmez. Kamerası zaten iPhone 14 ile yarışır hatta daha iyi konumda.
Kısacası ;
S23 > iPhone 13 - 14 Serisi.
Fakat diyorsan ki bana donanım değil, yazılım kısmı lazım. IOS'un üzerine işletim sistemi çıkmadı, çıkamaz. En ufak detayı bile Android'i geride bırakır.
Annene verdim işlerinden geri kalmaz. Sen ban yemediysen bende yememBu arada banlanmadan annene ver teli dövmesin seni jckdbdksnd