UltimateGuide
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
yalnız değilsiniz hocam bilinçli tüm kullanıcılar şuan bu fikirde. Bunun farkına varmış olmanız takdir edilesi.Biraz uzun olacak ama sizin için şunu söyleyebilirim 15 Plus kesinlikle önermiyorum Pro model olmadığı sürece 10 meblağlarda para vermek bana saçma geliyor ve 11 yıllık Apple kullanıcısıydım yani Apple'ın tüm telefonlarını ve tüm ev ürünlerini kullandım son çıkan 17 Pro Max hariç ve yıllarca bunun övücülüğünü yaptım çünkü 3 yıl öncesine kadar Apple gerçekten en iyisiydi bunu hepimiz biliyoruz fakat Yapay Zeka konusunda geride kalması temassız ödeme mobil ödeme veya NFC ile ödeme şekli ile Türkiye'de geride kalması aynı zamanda çevrimdışı Ortamda çok kısıtlı bir telefon olması ve ekranının yıllardır gelişmemesi kalitesizliği artık canımı çok sıkmıştı ben de bir risk aldım Bundan tam bir ay önce tüm Apple ekosistemi satıp Samsung'a geçiş yaptım yıllarca Samsung kullanan herkese linçledim sebepsiz ve tamamen saçma bir şekilde fan boyluk yaparak ve aynı şekilde tüm teknik konularda apple'ı savundum Çünkü için teknik yönünde çok fazla varım hem yazılım mühendisiyim hem de aynı zamanda teknolojiyi sürekli ve sürekli takip edip kendimi yeniliyorum ve şunu söyleyeyim ki son 3 yıldır gerçekten Samsung çok daha başarılı bence gerek donanımıyla gerek yazılımıyla gerekecek dileğiyle gerek özelleştirilebilirliğiyle Hatta güç ve performans anlamında bile daha iyi Bunu ben söylemiyorum veya öncülük de yapmıyorum gidip herkese bunu kontrol edebilir Apple Evet silikon işlemcisine çok güzel girdi nanometrik işlemcilere çok güzel tasarladı fakat belli bir noktaya kadar bunu yapabildi Ben 14 Pro max'ten sonra Apple'ın hiçbir şey yapamadığını açıkça söyleyebiliyorum Yani benim demem o ki eğer Android düşünme şansınız varsa o paralara gidip s24 Ultra gibi mükemmel bir cihaz alabilecekken 15 Plus gibi gerek ekranı gerek hızı gerek donanımı ve gerek kamera anlamında ondan 4.5 yıl önceki telefonlarla eş değer bir telefon almış olacaksınız ikinci el pazarı umurumda değil ikinci el pazarı sürekli alıp satım yapacak bir telefoncu değiliz hiçbiriniz O yüzden ikinci el kısmından hiç bahsetmiyorum ikinci el piyasada Evet Apple daha güçlü olabilir fakat dediğim şeylere de bir değerlendirin derim ben