Neler Yeni

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 1033 TL

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
umut
Bende hiç denk gelmedi, tutukluluk en pahalı rapid trigger klavyelerde de bazen olabiliyor onun bu modele has olma durumu yok.
koleksiyon için aldım ben de rgb yok ama önemli değil keycaps değişir kutularım heralde

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Muhammed efe
koleksiyon için aldım ben de rgb yok ama önemli değil keycaps değişir kutularım heralde
Kanka sigaram,alkolüm veya gece hayatım yok ben böyle şeylerden zevk alıyorum ya iyi yaptın sende. Kullanır hevesini alır falan satarsın sonra. Yeni modeli çıkar onu alırısn. Zevk tamamen.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ferhat Bilgi
Benim yaptığım en büyük hata f75i almamaktı büyük pişmanlık duyuyorum haladaha umarım bu da öyle bi cihaz değildir
Bende öyle son kez stok varken babama sordum dedim baba bütçemiz ne durumda uygun klavye var nasılsa bir daha gelir kafası ile ısrar etmedim fazla sonra çok vurdum kafamı ama daha sonra sonra herkesin ağzında aula olunca soğudum iyice
Mesaj otomatik birleştirildi:

rapid trigger olan klavyelerde kablosuz olmuyor sömürüyor şarjı buda hotswaptır yuksek ihtimal
Bi link atayım kontrol et
Mesaj otomatik birleştirildi:

DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K – Connect Game https://shop.connectgame.com.tr/pro...-bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-red-switch-beyaz
Mekanik bu arada

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
umut
Kanka sigaram,alkolüm veya gece hayatım yok ben böyle şeylerden zevk alıyorum ya iyi yaptın sende. Kullanır hevesini alır falan satarsın sonra. Yeni modeli çıkar onu alırısn. Zevk tamamen.
aynen öyle benimde o şekil paramı bunlara yatırmak daha iyi geliyor

Farway

80+ Silver
Nedir şu yarım yamalak işlevsiz klavye sevginiz anlamadım ki :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,676
Üyeler
164,887
Son üye
cah7446
Top Bottom