Redditte sağlam diyorlar ürüne.Doğrudur da malum çin malı ürünler aynı ajazz de olduğu gibi mutlaka bir sorunlu, sıkıntılı, stabil çalışmayan bir yönleri vardır.
Redditte sağlam diyorlar ürüne.Doğrudur da malum çin malı ürünler aynı ajazz de olduğu gibi mutlaka bir sorunlu, sıkıntılı, stabil çalışmayan bir yönleri vardır.
Ajazz için de aynı yorumlar konuşuluyordu sonra birinin dongle bozuk geldi, birinin mouse bozuk geldi millet veryansın ediyordu. 1600 liraya güzel kontrolcü eyvallah da temkinli olmak lazım.Redditte sağlam diyorlar ürüne.
Dongle bozuk gelen benim hocamAjazz için de aynı yorumlar konuşuluyordu sonra birinin dongle bozuk geldi, birinin mouse bozuk geldi millet veryansın ediyordu. 1600 liraya güzel kontrolcü eyvallah da temkinli olmak lazım.
Ben de ajazzın ki var taş gibi bilader. Xbox ile neredeyse aynı kalite de. Hem de 200 TL. Wireless ekliği var ama 200 tl ye burda kablolu çöp satıyorlarAjazz için de aynı yorumlar konuşuluyordu sonra birinin dongle bozuk geldi, birinin mouse bozuk geldi millet veryansın ediyordu. 1600 liraya güzel kontrolcü eyvallah da temkinli olmak lazım.
Ayrı ayrı alıp tek dongle ile kullanabilir miyiz?
ajazz kullanıyorum gayet iyiDoğrudur da malum çin malı ürünler aynı ajazz de olduğu gibi mutlaka bir sorunlu, sıkıntılı, stabil çalışmayan bir yönleri vardır.
iki dongle da takmak gerekiyor olabilirAyrı ayrı alıp tek dongle ile kullanabilir miyiz?
link açılmıyorki
stok tükendilink açılmıyorki
205 liraya aldık acayip bişeyBir ara bir tane model daha indirime girmişti kaça alındı o model
Bu ondan kat kat iyide fiyatı çok absürt o yüzden almadım205 liraya aldık acayip bişey