yarabandiseni
80+
Daha önce 600tl veriyordu biliyorsunuz şimdi bir kaç ürün için bi baktım 1500tl olmuş
kardeşimin telle indirdim oldu hocam ama mevcut uygulaman varsa temu arama yerine act695556 yaz arat kupon paketi aktif olur, olmazsa mecbur yeni telefonla denemek lazimNasıl kullaniyoruz bunu hocam ? Yani ne yapmamız gerekiyor ürün almak için
Evet hocam biraz bizli davranmak lazimBen bu 600tl kredisi için sipariş geçtim 500 küsür tl lik sözde bir kaç jeton ekleyip ödülü verecekti ama tam ucunda bıraktı ödülü ben de iptal geçtim bu sefer o üstte ki jeton barı öncekinden de geriye attı
KOLPA bu sana sağlam kaçıyor parça parça verirse veriyor bir şeyler genelde işe yaramaz her türlü zıplatıyor ztnDaha önce 600tl veriyordu biliyorsunuz şimdi bir kaç ürün için bi baktım 1500tl olmuş
Alıntıyı görüntüle
Neden öyle olsun ki hocam ben zaten klavye alacaktim kupon sayesinde verginin yarisini ödemedim mesela indirim kodu sayesinde gitti 300tl de olsa gayet güzel benim için ama sizin için olmayabilir o ayriKOLPA bu sana sağlam kaçıyor parça parça verirse veriyor bir şeyler genelde işe yaramaz her türlü zıplatıyor ztn
Bu indirim kolpa bı işe yaramıyorDaha önce 600tl veriyordu biliyorsunuz şimdi bir kaç ürün için bi baktım 1500tl olmuş
Alıntıyı görüntüle
Hangi uygulamada temuda gecersiz diyorbunlar dandik rebate100 yapın 750/200 kupon veriyor
Niye 1000/300 kolpami oluyo?Bu indirim kolpa bı işe yaramıyor
Nerde referans linki vermişim? Youtubeden gördüm ve paylaştim konuda link bile yok ne boş boş yorum atiyorsun beğenmiyorsan engelle geç.refferal yasak değil mi @Mehmet Yılmaz hocam ? adam bangır bangır referans kod veriyor.