Daha önce indirilmemiş olacak hocam bu genelde indirip-kaldirinca linkten de indirsen olmuyor.Gamepad 2.4ghz Bluetooth dongle felan var mı uyguna
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamayı indirdim.kodu yazdım vermedi
çok kararsız kaldım ya şunu mu alsam şunu mu;Hocam aynisi ben de oldu direkt google playdan indirince vermiyor.
Konudaki link yabanci youtuber'e ait ve o linkten indire basinca sizi otomatik play'a atmasi lazim o şekilde indirirseniz olur.
Ancak şuan daha kupon tanımlanmaz telefonunuzu anliyor ve vermiyor daha önce indirilmemiş telefon ile linkten indirin farkli mail ile kayit olun anında tanımlıyor.
İlki güzelmişçok kararsız kaldım ya şunu mu alsam şunu mu;
yoksa şunu mu alsam;
veya hiç almasam mı çok kararsızım.
TamamdırDaha önce indirilmemiş olacak hocam bu genelde indirip-kaldirinca linkten de indirsen olmuyor.
Farkli tel ile linke tiklayip indirip deneyin kuponlari veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Gamesir ile arasında 50tl oynuyor.Gamesir 3. Çok iyi gibi gerçi 2 de guzel
İlki güzelmiş
Tamamdır
Hayır arkadaşlar ilkini övmeyin pahalı falan deyin. Siz böyle dedikçe cüzdanımdaki para çıkmaya çalışıyor.İlki çok iyi
Vallahi tü kaka derdim ama param ve yerim olsa bende alırdım.Hayır arkadaşlar ilkini övmeyin pahalı falan deyin. Siz böyle dedikçe cüzdanımdaki para çıkmaya çalışıyor.
1 saat sonra siparisi veririm ben de dolduruyorumalanlar ne aldı o kadar? iki saattir geziniyorum alacak 2-3 tane şey anca bulabildim
alanlar bi sepet fotosu atabilir mi
çok kararsız kaldım ya şunu mu alsam şunu mu;
yoksa şunu mu alsam;
veya hiç almasam mı çok kararsızım.
Güzel duruyor.1 saat sonra siparisi veririm ben de dolduruyorum
Alıntıyı görüntüle
Bu nasil: https://share.temu.com/FwHtpM4q5WA