Neler Yeni

Temu monitör kolu inceleme

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam normal fiyat ne veriyormuş bir bilginiz var mıdır ? 60x140 civarı bir şey yaptırmak istesek marangozlara
Nerde yaşadığınızda göre değişir hocam İstanbul'da bı arkadaşa 2m uzunlugundaki masaya 5k çekmişler

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Ali Mert Okuducu
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Merlin

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Bir süredir monitör kolu arıyordum temuda görünce direkt olarak aldım. Kalitesi hakkında hiçbir yorum yoktu. O yüzden biraz düşünerek aldım. Gümrükte 8 gün kaldığı için biraz geç ulaştı elime. Bu gün elime ulaştı ve kurulumunu yaptım hemen.

Malzeme kalitesi olarak fena değil. Metal gibi bir yapısı var. Sağlam hissettiriyor. İçindeki gereksiz şeyleri gizlemek için plastik kaplı yanları. Monitörü sağ sola oynatırken sanki düşecekmiş gibi hissettirmedi hiç. Şuanda tek monitörüm olduğu için 1 kolu taktım. Diğer monitör gelince güncelleme yaparım.

Kullanım rahatlığı olarak bence çok iyi. Vidalarından sertliğini vb ayarlayabiliyorsunuz. Kitapçıkta açık bir şekilde nasıl kurabileceğimizi anlatmış zaten. 2 farklı şekilde masaya monte edebiliyorsunuz. İster delerek ister sıkıştırarak. Ben şimdilik uğraşmamak için sıkıştırarak kurdum.

Fiyat olarak kuponla birlikte 750tl civarına geldi. Bu paraya Türkiyede tek kollu bir monitör kolu bile alamıyoruz. En büyük artısı fiyatı bence. Ben 1 tane daha almayı düşünüyorum. Bence sizde bir şans verebilirsiniz.
Ürün linki: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1731687239163_srgtusf2ky&refer_page_sn=10045
Bi kaç sorum olacaktı 27inc monitör kullanıyorum bıraktığımız yerde kalıyormu oynama falan yapıyormu hiç?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Ali Mert Okuducu
Bi kaç sorum olacaktı 27inc monitör kullanıyorum bıraktığımız yerde kalıyormu oynama falan yapıyormu hiç?
Bende yapmıyor hocam. Arkadaki vidayı sıkarsanız ağırlığına göre sizde de yapmaz muhtemelen

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Yorumlarını okudum da ağır bir monitörünüz varsa riske girmeyin derim. G6 ve A27 için Alacaktım ama güven vermiyor.

Ekran görüntüsü 2024-11-24 192448.png

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Bende yapmıyor hocam. Arkadaki vidayı sıkarsanız ağırlığına göre sizde de yapmaz muhtemelen
Duruma göre bugün alacağım gibi şuana kadar ki kullanımda yaşadığınız bir sorun oldu mu sizin?
Asus VG24VQ ve Samsung S24C350 ile kullanacağım. (Yazarken bi kontrol ediyim vesa uyumluluklarını dedim ikisinde de var diye hatırlıyordum samsungda yokmuş ama samsungun bir monitörü daha var sanırım onda vardi diye hatırlıyorum monitörleri karıştırmış olabilirim bir kontrol ettirip ona göre alırım eğer yoksa almamın pek bir anlamı olmayacak çünkü) yinede deneyiminiz önemli bugün almasam bile ilerde almayı düşünüyorum

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Ali Mert Okuducu
Duruma göre bugün alacağım gibi şuana kadar ki kullanımda yaşadığınız bir sorun oldu mu sizin?
Asus VG24VQ ve Samsung S24C350 ile kullanacağım. (Yazarken bi kontrol ediyim vesa uyumluluklarını dedim ikisinde de var diye hatırlıyordum samsungda yokmuş ama samsungun bir monitörü daha var sanırım onda vardi diye hatırlıyorum monitörleri karıştırmış olabilirim bir kontrol ettirip ona göre alırım eğer yoksa almamın pek bir anlamı olmayacak çünkü) yinede deneyiminiz önemli bugün almasam bile ilerde almayı düşünüyorum
Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Salma gibi bir durum söz konusu olmadı. İstediğim şekille rahat bir şekilde giriyor ve kullanabiliyorum

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Salma gibi bir durum söz konusu olmadı. İstediğim şekille rahat bir şekilde giriyor ve kullanabiliyorum
Direkt pivot bir montirö gibi yükseklik vs. de ayarlanabiliyor zaten anladığım kadarıyla peki sallanma mevcut mu? bahsettiğim Asus VG24VQ zaten pivot özelliğine sahip fakat en yukarı aldığımda monitörü kolay bir şekilde sallanabiliyor. En yukarda olduğu durum için değil fakat ortalam bir yükseklikteyken masadan 10-15 cm yukarıda bir sallanma durumu mevcut mu?

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Hocam selam işaretledim yerin aşağı yukarı ayarını yapamadım bir türlü bugün geldi ürün yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• 1732791629257.jpg
    1732791629257.jpg
    3.7 MB · Hit: 29
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,190
Üyeler
163,440
Son üye