Bilgisayarıma yakın zamanda macun işlemi uygulayacağım, Arctic MX-4 alacağım sanırım ama internetteki ilanlarda çakma ürün gibi yorumlar gördüm, kendiniz satın alıp memnun kaldığınız bir satıcı var mı? Başka önerilere de açığım.
MX-4'ü Teknobiyotik üzerinden alabilirsin.Bilgisayarıma yakın zamanda macun işlemi uygulayacağım, Arctic MX-4 alacağım sanırım ama internetteki ilanlarda çakma ürün gibi yorumlar gördüm, kendiniz satın alıp memnun kaldığınız bir satıcı var mı? Başka önerilere de açığım.
Aliexpress yeni üyeliğin varsa, ZF-12 3.5 TL ye geliyor. Bu model mx4 den bi tık daha iyi.Bilgisayarıma yakın zamanda macun işlemi uygulayacağım, Arctic MX-4 alacağım sanırım ama internetteki ilanlarda çakma ürün gibi yorumlar gördüm, kendiniz satın alıp memnun kaldığınız bir satıcı var mı? Başka önerilere de açığım.
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun 4gr (AR-ACTCP00002B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Direkt Mx4 olması ve 2019 edition olması fark eder mi?MX-4'ü Teknobiyotik üzerinden alabilirsin.
Ona yakın performansta aliexpresste Mtg10 var hemde 10grm. Kuponla 35 liraya felan denk geliyor. Hem kryonaut hem de bu modeli kullanan arkadaş aralarında çok fark yok demişti.Eğer bütçe müsaitse Thermal Grizzly Kryonaut öneririm. Deniport ithalatını ve satışını yapmakta. Eskiye göre daha uygun fiyatlarla satılıyor. Eskiden tek tük getiren olurdu, 200₺'nin altına da satmazlardı. Şimdi 139₺ 1 gramı. O da en az 2 ya da 3 uygulamaya yetiyor.
Bende var ondan dün geldi.Aliexpress yeni üyeliğin varsa, ZF-12 3.5 TL ye geliyor. Bu model mx4 den bi tık daha iyi.