yok ya 100 tl için uğraştığıma deymez one blade aldım normalde de alacağımda her harcamam ekran kartıı bütçemi düşürüyor eskisi gibi pc ye para savurmayı sevmiyorum araba alacağım diyeHaydaaaaiptal et dicem de para iadesi ne kadar sürer bilemem

yok ya 100 tl için uğraştığıma deymez one blade aldım normalde de alacağımda her harcamam ekran kartıı bütçemi düşürüyor eskisi gibi pc ye para savurmayı sevmiyorum araba alacağım diyeHaydaaaaiptal et dicem de para iadesi ne kadar sürer bilemem
Bende de cc560 var fanları çok dandirik ya. Egzos fanı vefat etti (dönmüyor), gittim motor yağı falan aldım damlatırım diye fan kelebeği çıkmıyor yerinden yapıştırmışlar bildiğin. Arkasındaki etiketi söküyorum full plastik, 1 tane açık yeri yok. Fan alıyorum diyorum da anakartda da giriş yok düzgün. PSU'ya molexle fanları birbirine bağlamak lazım herhalde. Dediğin gibi kasanın fanları da internette yok galiba almak istedim de bir ara. N'apcaz bu fanları sen söyle.Cc560 kasam var içinde gelen fanları kullanıyorum. Onlar kaç rpm bilen var mı? İnternette bulamadım.
AsRock B550m hdv hocamBende de cc560 var fanları çok dandirik ya. Egzos fanı vefat etti (dönmüyor), gittim motor yağı falan aldım damlatırım diye fan kelebeği çıkmıyor yerinden yapıştırmışlar bildiğin. Arkasındaki etiketi söküyorum full plastik, 1 tane açık yeri yok. Fan alıyorum diyorum da anakartda da giriş yok düzgün. PSU'ya molexle fanları birbirine bağlamak lazım herhalde. Dediğin gibi kasanın fanları da internette yok galiba almak istedim de bir ara. N'apcaz bu fanları sen söyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@AliMert37 Bu arada anakartın ne senin?
Benimde kule tipinde iki radyatör var birisi vefat ettiBende de cc560 var fanları çok dandirik ya. Egzos fanı vefat etti (dönmüyor), gittim motor yağı falan aldım damlatırım diye fan kelebeği çıkmıyor yerinden yapıştırmışlar bildiğin. Arkasındaki etiketi söküyorum full plastik, 1 tane açık yeri yok. Fan alıyorum diyorum da anakartda da giriş yok düzgün. PSU'ya molexle fanları birbirine bağlamak lazım herhalde. Dediğin gibi kasanın fanları da internette yok galiba almak istedim de bir ara. N'apcaz bu fanları sen söyle.
Tık hızı indirim kuponu kullanılmıyor bu üründeBUYRUN BEYAZ VERSİYONU N11 DEN KUPONUDA ALIN NAYS İLE TANESİ 190TL YE GELİYOR BİLGİNİZE
![]()
Thermalright Tl-c12c-s Argb Kasa Fanı Beyaz Üçlü Paket Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Tl-c12c-s Argb Kasa Fanı Beyaz Üçlü Paket en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@AliMert37 CPU Fan ile birlikte 3 tane fan girişi yok mu o anakartta?AsRock B550m hdv hocam
Benimde kule tipinde iki radyatör var birisi vefat ettiondan almıştım bı tane. Bu fiyatı görünce de 3 tane daha alayım dedim. Takacak yer bol zaten takarız bı yerlere
Aynen hocam 3 fan girişi var ama Aliexpressten argb kontrolcü almıştım. Aldıktan sonraki gün kule tipi soğutucunun fanı bozuldu. Ama bildiğim kadarıyla zincirleme yapiliyor bu fanda da. Kasa fanları da öyle baglamistim ben.@AliMert37 CPU Fan ile birlikte 3 tane fan girişi yok mu o anakartta?
Sürekli en yüksek hızda çalışıyorsa PC sıcaklığı yüksektir. Pcnin isinmasindansa sesli çalışması daha iyi bencefan cok iyi degilmiş sesli . 20 dba üstü rahatsız edici
Alıntıyı görüntüle
biraz rotora doğru dipten bastır çıkması lazım genelde arkası kapalı olanlar öyle oluyorBende de cc560 var fanları çok dandirik ya. Egzos fanı vefat etti (dönmüyor), gittim motor yağı falan aldım damlatırım diye fan kelebeği çıkmıyor yerinden yapıştırmışlar bildiğin. Arkasındaki etiketi söküyorum full plastik, 1 tane açık yeri yok. Fan alıyorum diyorum da anakartda da giriş yok düzgün. PSU'ya molexle fanları birbirine bağlamak lazım herhalde. Dediğin gibi kasanın fanları da internette yok galiba almak istedim de bir ara. N'apcaz bu fanları sen söyle.
fan cok iyi degilmiş sesli . 20 dba üstü rahatsız edici
Alıntıyı görüntüle
kule tipi sogutucuda kasa icine bol hava gerektigi icin sabit rpm daha cok cfm degerli fanlar daha dogru oluyorSürekli en yüksek hızda çalışıyorsa PC sıcaklığı yüksektir. Pcnin isinmasindansa sesli çalışması daha iyi bence