🔥İndirim Thermalright Frost Commander 140 1799 TL (iyzico + parolapara ile 899 TL)

forza11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
392
Uzun zamandır stok yoktu, iyi fiyattan stoklara gelmiş.
Alırken parolapara 400 tl + iyzico yeni müşteri 500 tl kampanyalarına katılınırsa fiyat 900'e iniyor.

Alacaklar kasasına sığacak mı dikkat etsin.

Soğutucu Yüksekliği (Maks): 158 mm

EDİT : stok bitmiş.
EDİT 2: Stok gene gelmiş.

Son düzenleme:
Stoğu kalmadı diye insanlara sistem toplama hevesim kalmamıştı forumda aktifliğimi %90 azaltmıştım şimdi yine gelmiş. Taş gibi soğutucu demek az kalır mükemmel efsane bir şey

kasası 158mm destekleyen alsın benimkine peerless assassin anca sığdı

şeytan dürtüyor sat sıvıyı al havaya beyaz şart oldu bunlar yüzünden beyaz sistemi satıp siyah sistem düzücem az kaldı.
fp kıralı ama ses tatmin etmiyor tek.

bence abartı ya thermalright dijital tek fanlı olan bile r5 7500f gibi işlemciyi kolaylikla soğutuyor bunlarin en kötü yanı anakarta fazla yük bindirmesi.

mükemmel bir soğutucu r7 5700x3d ile kullanıyorum ısı problemini ortadan kaldırdı işlemci soğutucu ihtiyacı olanlar düşünmeden alsın kasa derinliğine dikkat edin 14 cm fanları ve soğutucu bloğuyla beraber bayağı büyük bir soğutucu

Uzun zamandır stok yoktu, iyi fiyattan stoklara gelmiş.
Alırken parolapara 400 tl + iyzico yeni müşteri 500 tl kampanyalarına katılınırsa fiyat 900'e iniyor.

Alacaklar kasasına sığacak mı dikkat etsin.

Soğutucu Yüksekliği (Maks): 158 mm

360mm leri bile tokatlayabilecek bir soğutucu çökün direkt.

B450m s2h anakartta AMD stok sogutucu bile ramlara baskı yapıyor bunu yukarıdan hava alıp aşşagıya verecek şekilde montajlasam ramlara değer mi?

mükemmel bir soğutucu r7 5700x3d ile kullanıyorum ısı problemini ortadan kaldırdı işlemci soğutucu ihtiyacı olanlar düşünmeden alsın kasa derinliğine dikkat edin 14 cm fanları ve soğutucu bloğuyla beraber bayağı büyük bir soğutucu
Bende de aynı işlemci var. Peerless Assassin var bende de. Senin soğutucu ile boşta ve oyunda kaç derece ortalama?

Stoğu kalmadı diye insanlara sistem toplama hevesim kalmamıştı forumda aktifliğimi %90 azaltmıştım şimdi yine gelmiş. Taş gibi soğutucu demek az kalır mükemmel efsane bir şey
Yine stok bitti ya bu mesajı yolda yazmıştım eve geldim stok bitmiş 🥲

Geri