İnceleme Thermalright Frozen Warframe Pro 360 İncelemesi

Gayet güzel marka kule tipini özellikle öneriyorum sıvı soğutmayı daha yeni kullanıyorum thermalright in 2 tür de güzel ama kule tipini daha uzun süre kullandığım için güvenim tam
ekranın sıfırlanma olayı için dediğimi yaptınmı

bende sipariş verdim 7 7800x3d için

Frezer pronun avantajı daha düşük rpm ile soğutmak zate

Güzel inceleme olmuş elinze sağlık Bilgi her zaman iyidir bir çok insan fikir sahibi olur ne güzel
teşekkürler

Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 1.5 aydır kullandığım Thermalright Frozen Warframe Pro 360 sıvı soğutucunun incelemesini yapan birisini göremedim o yüzden alacak olan kişilere fikir olur diye incelemesini yapmaya karar verdim.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Alıntıyı görüntüle

KUTU İÇERİĞİ
Alıntıyı görüntüle
Kutu içerisinden çıkan termal macun Thermalright TF7

SICAKLIK DEĞERLERİ
Cinebench R23 Testinde işlemcim;
• Çoklu çekirdek testinde 10 dakika boyunca 115 120 watt arası güç çekti işlemci ve 55 56 derecede sabit kaldı.
• Tekli çekirdek testinde 10 dakika boyunca 30 watt güç çekti ve 39 40 derece de sabit kaldı.

• Oyunlarda genel olarak 35 ila 45 derece arasında oyuna göre değişen sıcaklık değerleri var.
• Boşta ise 25 26 derece de takılıyor.

- Radyotör ve pompa fan ayarları default.

İşlemcim: i5 13400F
Kasam: Aerocool P500C
Termal Macun: TF7

LCD EKRAN DRİVER

AKAKÇE SATIŞ LİNKİ

Akakçe de en düşük fiyat Hepsiburada'da Beta Plus Teknoloji Satıcılı olarak gözüküyor fakat Gaming.Gen üzerinde daha ucuza (5.119,01₺) satılıyor. Zaten Beta Plus Teknoloji Gamin.Gen'in diğer adı o yüzden satıcı her yerde aynı;

Kendi fikirlerime gelecek olursak malzeme kalitesi olarak başarılı diyebilirim. Ekranı pompadan ayrılabiliyor mıknatıslar ile üzerinde istenilen yönde sabit duruyor. Driver üzerinden ekrana anında istenilen fotoğraf, video, gif vs. eklenebiliyor ve bunları çok hızlı şekilde yapıyor bu benim hoşuma gitti. GPU, CPU sıcaklık bilgileri hızları kullanım yüzdesinden vs. tutun SSD hızına kadar kasadaki birçok bileşenin anlık veri değerlerini ekrana ekleyebiliyorsunuz bu da benim için artı bi durum oldu. Oldu da ekranı yan çevirdiniz diyelim onun içinde driver içinden ekran yönünü ayarlayıp kullanabilirsiniz. Ses ve gürültü anlamında gayet sessiz tek duyduğum ön planda olan ses pc yi ilk açtığımda pompa çalışmaya başlayınca 2 sn gelen şırıltı sesi oluyor onun haricinde kasamda 10 tane fan olduğu için genel fan uğultusu var ve bu uğultuyu geçen herhangi bir radyatör ya da pompa fan sesi olmadı. İşlemcim için biraz fazla kaçmış olabilir bu sıvı soğutma o yüzden sıcaklıklar olduğundan daha başarılı çıktı ama daha güçlü işlemcileri de çok rahat şekilde soğutacağını düşünüyorum. Görsel açıdan beni fazlasıyla tatmin etti özellikle de ekranı. Montajı çok kolay, radyatör fanları kutu içinden montajlı çıktığı için 10dk da kurulup kullanılmaya hazır oluyor. Tek uğraştırıcı yönü 3 fanın kablolarını bağlamak oldu. LianLi gibi wireless fan olmadığı için bir tık kablo karmaşası oluyor sadece o kadar. Ekranın anakarta bağlantısı ise kutu içinden çıkan Type C to USB kablosu ile yapılıyor onu da anakarttaki usb soketine takmanız gerekiyor.
Genel olarak ben memnun kaldım herhangi bir sorunda çıkmadı daha alacak olanlara öneririm bu fiyat bandında özellikle lcd ekranı olan 360mm sıvı soğutma başka yok. Hem görsellik hem de performans anlamında çoğu kişiyi memnun bırakır.

Alttaki görselde ise diğer marka model soğutucular arasındaki performansı var.
Alıntıyı görüntüle

GÖRSELLER
almak isteyen varsa trifact kanalındanda incelemelere bakabilir görseller trifacttan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,488
Üyeler
183,438
Son üye
WolfRa
Geri