Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ucu ucuna değil yeterli düzeyde soğutuyor.
Test programları harici 80 derece civarını görmez.
Genel olarak yükte 70 derece civarında çalışır.
Silikon meselesinden dolayı bana çok güvenilir gelmiyor. Keşke Frost Commander stoğu olsa da önersek ya... Şu soğutucuların fiyatı arttığından beri tadım kaçtı forumda aktif olmamaya başladım. Sistem toplanmıyor kule tipleri olmadan :kizginpeepo: :peepokalp:

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Peerless Assassin. 2-3 derece daha kötü ama f/p olarak daha iyi. Eğer 2000 TL bütçen varsa konudakini al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ucu ucuna evet.
@Bünyamina hocam soğutur diyor ama bence ucu ucuna gibi. Aslında 2000 liraya Frost Commander vardı ama şuan hiçbir yerde stoğu yok o manyak bir şeydi

Neden attın anlamadım? Konudaki ARGB ve daha ucuz. Siyahının da daha ucuz olduğu yerler var diye biliyorum. Tabii bana sorarsan siyah çok daha hoş duruyor, duruşu var yani ancak çoğu kişi RGB tercih ettiğinden daha avantajlı konudaki.
Ben temmuz ayında 1299₺ almıştım Phantom spirit 120 de yi

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Jiyu
LAF ATMADAN ÖNCE OKU: Normal fiyatı zaten bu ama en az 1 aydır fiyatı saçma fiyatlara çıkmış ve çok dalgalanmıştı. GamingGen'de stok bittiği için satıcılar çok cıvıttı saçma fiyatlara koydu. Şimdi normal fiyatına döndü. Benim gibi fiyatı arttığı için önermeyi bırakmış insanlar olabilir diye faydalı olacağını düşünüyorum, paylaşılması.
Herhangi bir 240MM sıvı soğutma alacağıma (çok az sayıda istisnalar hariç) bunu alırım. Performansı fiyatına göre mükemmel. Sıvı soğutmalardan daha sessiz ve uzun ömürlüdür.
Laf atılacak bir şey yok , 2100'den aşağı değildi en son ve stok yoktu. Güzel fırsat , değerlendirilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ali
7500f e en iyi thermalright ın hangi modeli gider fıyatta sıkıntı yok ?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Ali
Beyaz sistem kuruyorum.

A620M-Plus Tuf 7500F ile bu soğutucu işimi görür mü ?

Ramler görsel olarak önemli diye Gskill ripjaws M5 Beyaz satın aldım. Bunu mu alsam yoksa 240mm beyaz sıvı soğutma mı ?

5600G ile kullandım sessiz ve yük altında oyunlarda 50-55 derecelerdeydi (799₺ almıştım)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyaz sistem kuruyorum.

A620M-Plus Tuf 7500F ile bu soğutucu işimi görür mü ?

Ramler görsel olarak önemli diye Gskill ripjaws M5 Beyaz satın aldım. Bunu mu alsam yoksa 240mm beyaz sıvı soğutma mı ?

5600G ile kullandım sessiz ve yük altında oyunlarda 50-55 derecelerdeydi (799₺ almıştım)
Peerless Assassin beyazı vardı en son

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
Ali

Ekler

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    7.8 KB · Hit: 33

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
rgb hater olarak bundan aldım çok memnunum zaten rgbli olan bir şeyi aldığımda ilk işim rgbsini kapatmak oluyor
görünüş olarak da daha güzel duruyor bence boru çıkıntıları yok bu modelde

Çift kule olması ile ramleri filan komple kapatacak. Şu kasanın komple üst kısmı soğutucu gibi duracak 😅
dediğin gibi ancak görsel kaygı varsa alınabilir sıvı soğutma

Top Bottom