Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB I 1579 TL

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
hocam sıvı soğutucuya fazla para vermeye gerek yok gayet iyi bir hava soğutma ama sipariş vermeden kasanıza sığabilir olup olmadığını kontrol edin.
İşlemciyi kesin değiştirceğim hocam ileri ki zamanlarda. Kasa Lian Li PC-O11 Dynamic rahatça olması lazım.
Zaten ben daha önce almıştım hepsiburada 1200 TL kullanmadım daha duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
nightlessx
Ben tek fanlı 120 SE kullanıyorum, 4,65ghz R5 5600'u 70 derecenin üstüne çıkartmıyor. (100W cekiyor)
Bu R5 7500F falan dinlemez fazlasıyla yeter, daha uygunlarına bakabilirsiniz.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Eymen
2kya phantom spirit evo mu
1.5k ya phantom spirit argb mi bi fark var mi sessizlik bakimindan
Karşılaştırmak bir kere hata. Phantom spirit 2 derece daha soğuk çalışsa commander performansı veriyor hatta üzerine rgbsi ve daha sessiz çalışmaz özelliği var. Şimdi sana 500tl daha ver diyecemde bu gibi şeylerde 500tl farkı cidden fark ettiriyor ve 7500f gibi bir işlemcin varsa zatenphantom spiriti almana bile gerek yok çünkü peerles assasin zaten içinden geçecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ali
İşlemciyi kesin değiştirceğim hocam ileri ki zamanlarda. Kasa Lian Li PC-O11 Dynamic rahatça olması lazım.
Zaten ben daha önce almıştım hepsiburada 1200 TL kullanmadım daha duruyor
rahat sığar hocam eğer 65w tdp üstü başka bir işlemci düşünüyorsanız Arctic Liquid Freezer III 360 öneririm ama bu 7800x3d için yeterli soğutuyor 9800x3d içinde yeterli olur diye düşünüyorum.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
Eymen
Hocam sıvı soğutma mı alsam bunu mu kullansam kararsızım(3 aydır) wraith prism de işimi görüyor 7500F ile kullanacağım
sıvı soğutma almana gerek yok hem daha kısa bir ömrü var hemde daha pahalı, eğer görüntü için alıcağım diyorsan o zaman laf edemem ama yoksa bence frost commander gibi günümüzdeki tüm işlemcileri soğutabilen fphava soğutma arken sıvı soğutma önermek biraz saçma olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam sıvı soğutma mı alsam bunu mu kullansam kararsızım(3 aydır) wraith prism de işimi görüyor 7500F ile kullanacağım
bunu al bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıvı soğutma almana gerek yok hem daha kısa bir ömrü var hemde daha pahalı, eğer görüntü için alıcağım diyorsan o zaman laf edemem ama yoksa bence frost commander gibi günümüzdeki tüm işlemcileri soğutabilen fphava soğutma arken sıvı soğutma önermek biraz saçma olur
frost commander stoğu yok hiçbir yerde. Her sistem toplamada kullandık adamlar stok yetiştiremiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahat sığar hocam eğer 65w tdp üstü başka bir işlemci düşünüyorsanız Arctic Liquid Freezer III 360 öneririm ama bu 7800x3d için yeterli soğutuyor 9800x3d içinde yeterli olur diye düşünüyorum.
9800x3D daha az ısınıyor zaten

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam bundan bende var 1200 TL ye almıştım hepsiburada sıfır kutusuna duruyor takıp takmama konusunda kararsız kaldım aklıma sıvı soğutma takıldı daha önce hiç kullanmadığım için sıvı soğutma alıp tecrübe edesim var.

Satıp bu ürünü alsam nasıl çok mu problem sıvı soğutmalar pompa derdi falan oluyor diyorlar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bundan bende var 1200 TL ye almıştım hepsiburada sıfır kutusuna duruyor takıp takmama konusunda kararsız kaldım aklıma sıvı soğutma takıldı daha önce hiç kullanmadığım için sıvı soğutma alıp tecrübe edesim var.

Satıp bu ürünü alsam nasıl çok mu problem sıvı soğutmalar pompa derdi falan oluyor diyorlar
Attığın ürün güzel f/p başarılı. Sıvı soğutmaların bariz bir ömrü var, bir kaç yıl içinde pompaları ölüyor. Bir de kule tipinden daha gürültülü çalışıyorlar. Ama sen Lian Li O11 kasa alacağım demişsin, öyle güzel bir kasaya sıvı soğutma daha çok yakışır kesinlikle. Bütçen varsa daha kaliteli modeller önerebiliriz

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Rick Baba
Ben normal modilini gg600 koduyla 999₺ almıştım 😎

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1