ak 620 dijital kullandım güzeldi assain ıv alıcaktım almadım pişman oldum şimdi tr gelmiyorDeepcool le500 marrs led 240mm var 1800₺, daha mantıklı değil mi?
çok uzun zamandır hava soğutma kullanmıyorum, işlemcinin üzerinde kaba duruyor, aynı zamanda anakarta ekstra yük demek bence, Sıvı soğutma daha kibar duruyor bence. İyi işlemci için sıvı soğutma bence daha sağlıklı.ak 620 dijital kullandım güzeldi assain ıv alıcaktım almadım pişman oldum şimdi tr gelmiyor
kimi hava seviyor kimi sıvı
havadan sıvıya geçtim sıvı güzel ama azcıkta ses çıksa sevmiyorum hissediyorum.
yani dediğim gibi tabi tercih meselesiçok uzun zamandır hava soğutma kullanmıyorum, işlemcinin üzerinde kaba duruyor, aynı zamanda anakarta ekstra yük demek bence, Sıvı soğutma daha kibar duruyor bence. İyi işlemci için sıvı soğutma bence daha sağlıklı.
değişmene gerek yok frost 1 tık dağa iyi diye biliyorumthermalright frost commander 140 kullanıyorum konudaki spirit 120 evodan farkı ısı boruları 5 adet ama 8 mm hangisi çok daha iyi performans verir
Usta indirim diyince sordum 2000 görünce soruyu silmeyi denedim beceremedimiçinden geçer fazla bile dağa uygun modellerine bakabilirsin.
bütçen varsa alabilirsin.
ki burada 250w tdp testindeki sonuç. Forumun %90ından fazlası 45-105w işlemci var kullanıyor. Kasanın kendi hava akışı iyiyse 5-6 bin liralık sıvı soğutmaları tokatlar. Fiyat da bedava. Scythe mugen 6 dual black edition almasaydım alırdım.test d2 den iyi değil ama genel olarak iyi onuda fiyat fark say
Alıntıyı görüntüle
Daha başarılı derken ortalama ne kadar mesela? 7800x3d rahat yeter diyebilir misiniz?
bide dağa ne hocam daha*
evet genel olarak çoğunu tokat manyağı yapıyorki burada 250w tdp testindeki sonuç. Forumun %90ından fazlası 45-105w işlemci var kullanıyor. Kasanın kendi hava akışı iyiyse 5-6 bin liralık sıvı soğutmaları tokatlar. Fiyat da bedava. Scythe mugen 6 dual black edition almasaydım alırdım.
Şekil olarak güzel alet, DEEPCOOL gerçekten f/p ürünleri üretiyor.yani dediğim gibi tabi tercih meselesi
sıvıyı satarsam bunun beyazı gelirse yeni çıktı alma planım var
havadada görsel olan çok
böyle durduna bakma ramın üstüne gelmiyor bile.
Alıntıyı görüntüle