Neler Yeni

THH sonuçlandı ve kazandım, şimdi ne yapmalıyım ?

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ubah
kararın fotoğrafını eklesene

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emir
Anlaşmaya gitmeye çalışın. Mahkemenin eski fiyatını referans alması muhtemel. Geçmiş kararları inceleyin. Enflasyona göre karar vermişler mi?
anlaşmaya çalışacağım teklifimi belirteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O elindeki cihaza muadil olarak Asus TUF A15 A16 4060 4070 falan önerirler belki hemen hemen aynı fiyattalardır şu an.
HP Victus 16'yı sen istersen kabul ederler belki. Ya da birebir değişim yapabiliyorlarsa o da iyi olabilir sizin için.
tuf da olabilir ellerinde ne var ne teklif edecekler hiç bilmiyorum

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
efe baki
daha fazla uğraşacak ne sabrım ve vaktim var. aylardır madur edildim laptopu kişiselleştiremiyorum nasıl olsa gidecek diye benim gibi kullanamıyorum lisans kodumu giremiyorum. uğraşmaktan ne olacak demekten bıktım tekliflerimi yazdım onlardan birini kabul edeblirim

ya

yani ayın 6 sı mı referans alınacak ?

kararnamede 37300tl yazıyor ama şu an fiyatı 50k oldu laptopun
Hocam bir an önce bitsin gibi düşünmeyin bu işi yıllar sonra düşünüp pişman olmayın keşke iade alsaydım vs. gibi iyice düşünün

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emir
kararın fotoğrafını eklesene
ekledim

Hocam Kararda yazan durum nedir?

İadesine mi onay verilmiş yazıyor yoksa değişim yapılması gerektiğine dair mi bilgi yazıyor.

Karar bölümüne ait kısa bir görsel paylaşabilir misin?
ekledim

ekledim

ekledim

Hocam bir an önce bitsin gibi düşünmeyin bu işi yıllar sonra düşünüp pişman olmayın keşke iade alsaydım vs. gibi iyice düşünün
laptoptan memnunum yine beni tatmin edecek cihaz verseler yeter

Ekler

• IMG-20241209-WA0015(1).jpg
    IMG-20241209-WA0015(1).jpg
    85.7 KB · Hit: 28

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Renas Doğan
Hocam tüketici hakem heyetine başvurunuz kaç gün içerisinde sonuçlandı? Ayrıca başvurunun nasıl yapıldığını kısaca anlatabilir misiniz?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emir
Hocam tüketici hakem heyetine başvurunuz kaç gün içerisinde sonuçlandı? Ayrıca başvurunun nasıl yapıldığını kısaca anlatabilir misiniz?
tabi hocam, 8. ayın 23 ünde başvurumu yaptım ve 12. ayın 6 sında karara bağlandı.

tübis üzerinden başvuru yapmak istiyorum kısmı var. oradan şikayetinizi vs. her şeyi giriyorsunuz. daha sonraki aşamada sizden fatura, ispat vs vs delil olarak sunacağınız her şeyi istiyorlar. sonraki aşamada da kararı bekliyorsunuz. karar açıklanınca da şu an ki bulunduğum aşamaya gelmiş oluyorsunuz. yine süreçle alakalı aklınıza takılan herhangi bir durum olursa sorabilirsiniz. aslında süreç gayet kolay ve tüketici dostu sadece süreç uzun süre de çözülürse tüketici mağdur edilemez. ve şunu da not düşeyim haklıysanız hakkınızı her türlü alıyorsunuz

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Unsal
ekledim

ekledim

laptoptan memnunum yine beni tatmin edecek cihaz verseler yeter
Hocam karar sonunca yazana göre birebir ayıpsız aynı ürün ile değiştirilmesi gerekiyor. Eğer ki aynı ürün ellerinde yok ise sana muadil olarak (bir üst segment) ürün önermesi lazım. Eğer düşük sistem önerirse yine kabul etme

İadeye yönlendirme gibi bir durum olursa kabul etmemeni ve yasal haklarını kullanarak sürecin devam edeceğini iletmeni tavsiye ederim.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emir
tamamdır hocam, iade kabul etmeyeceğim zaten o fiyata asla. muadil olarak da tek bir özelliği dahi aşağı olsa kabul etmeyeceğim. muhtemelen ölü teklifle başlayacaklar. daha benimle iletişime dahi geçmediler bakalım ellerine tebligat ulaştı mı ulaşmadı mı onu bile bilmiyorum
Hocam karar sonunca yazana göre birebir ayıpsız aynı ürün ile değiştirilmesi gerekiyor. Eğer ki aynı ürün ellerinde yok ise sana muadil olarak (bir üst segment) ürün önermesi lazım. Eğer düşük sistem önerirse yine kabul etme

İadeye yönlendirme gibi bir durum olursa kabul etmemeni ve yasal haklarını kullanarak sürecin devam edeceğini iletmeni tavsiye ederim.

Top Bottom