Öneri TOMAHAWK ALMAYIN ALDIRMAYIN

Saçma konuşmuşsunuz, Tomahawk serisi anakartlarda genel kronik arızaya denk gelmedik. Siz veya birkaç kişi rastgele bir dönem içinde yaşadınız diye model sorunlu değildir.
tomahawk ç*p, amd de msi kanadı zaten hep ç*ptü ç*p kalacak, b650 tomahawk aldık bilgisayarı kapat diyosun kapanmıyor, her bootu farklı süre memory context restore kapalı olmasına rağmen, zaten msi de çok şikayet var am5 te

Hocam asrock mükemmel
biri 13k

diğeri
12k
kartı alırken herhalde MSI dan başka bakmadınız veyahut pahalı olan güzeldir diye aldınız bu arada MSI ın böyle hatasının olduğunu shankar dan öğrenmiştim hala daha bir önlem alınmamış sanırsam :)

Hocam pcie 5.0 ve 4 ssd daha iyi geldi

o zamanda söyledim şimdide söylüyorum iyi dinle hatta bunu konu açıp öneri yapmayı bile düşünüyorum

am5 işlemcilerin hepsinde 28 veri yolu var

16 ekran kartı kapti

8 pcie 5.0

geriye kalan 4 yolu bir pice 4.0 alır

bitti bundan sonra istersen godlike al 70k kart al oda 28 yoldan fazla veremez işlemci sınırlı

yani bana göre alınırken bakılacak tek şey

16x ekran karti

1 adet 5.0. m2

1 adet 4.0

geriye kalan 10-14 arası 50 60 a bile yetecek vrm

bitti gerisi fazlalık

Hocam 10 k ya aldım 13 e değil ve beyaz da istemiyordum

tomahawk çöp, amd de msi kanadı zaten hep çöptü çöp kalacak, b650 tomahawk aldık bilgisayarı kapat diyosun kapanmıyor, her bootu farklı süre memory context restore kapalı olmasına rağmen, zaten msi de çok şikayet var am5 te
Kendimi bildiğimden beri msıdan başka anaakrt kullanmadım ve dükkanda bulunduğum sürecede en az sorunlu markalardan birisi olarak onu gördüm. Sorun benim bölgemde azda olabilir tabi ki globali bilemiyorum.

Kendimi bildiğimden beri msıdan başka anaakrt kullanmadım ve dükkanda bulunduğum sürecede en az sorunlu markalardan birisi olarak onu gördüm. Sorun benim bölgemde azda olabilir tabi ki globali bilemiyorum.
Hocam neredesiniz

msi nin başarılı olduğu taraf intel kanadı, amd de aynı sorunsuzluğu gösteremiyor, forumlarda sağda solda en çok şikayet gördüğüm marka am5 için msi.

msi nin başarılı olduğu taraf intel kanadı, amd de aynı sorunsuzluğu gösteremiyor, forumlarda sağda solda en çok şikayet gördüğüm marka am5 için msi.
Forumlarda çok aktif birisi değilim. Sadece bu forumda arada takılıyorum. Global ile alakalı pek bir fikrim bulunmuyor dediğim gibi.

Geri