Benimde öyle olmuş şimdi çok merak ediyom nolcakHadi bakalım dağıtım aracına çıktı şimdi Aras kargo
Valla şubeyi ara teslim edilicek mi diye sor trendyol mail attı derse şubeye gitsende vermezler açıklamaya da teslim alanı dışında yazıyorlarSatıcı böyle dedi bana ümitlendirdi tekrar aw
Dün gittim mail geldi diyerek teslim etmemişlerdi.Valla şubeyi ara teslim edilicek mi diye sor trendyol mail attı derse şubeye gitsende vermezler açıklamaya da teslim alanı dışında yazıyorlar
%90 vermicekler dostum benim tahminim benimde öyle olduDün gittim mail geldi diyerek teslim etmemişlerdi.
Yok vermiyorlar geçmiş olsun diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim%90 vermicekler dostum benim tahminim benimde öyle oldu
Baştaki tavrını korusan kimse bir şey alamazdı benden de kaç kişi almaya çalıştı hepsini tersledim sonuç olarak şu an ürün teslim edildi olarak gözüküyorBenden alındı
Benim de bir tanesi dağıtıma çıktı ty expressden bakalım bunu da isteyecekler miTrendyol expressden dağıtıma çıktı şimdi bir tane paketim. Haydi bakalım
Vermeyecektin.knk adam verdi 10 saniye sonra kapıyı tekrar çaldı ne yapsaydım