Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

blackmon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
blackmon
arkadaşlar dün resim atmıştım ankara iade süreci başladı diye hareketler pasifti şimdide kargoyu bulunduğum ile getirmişler ? tabi adres vs değişmiyor..

Transfer Merkezinde
11.11.2023 19:59
G***
G**** MH,

10.11.2023 15:20,
İade Süreci Başladı
Ankara
Ankara Kazan SC
Gönderi Yolda
09.11.2023 04:08
Transfer Merkezinde
08.11.2023 18:17
İstanbul Avrupa
İkitelli-Defne Transfer Merkezi
Gönderi Alındı
08.11.2023 14:49

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

trayya44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tyeer
selam 5 kitap ve kulaklık aldım hiçbirinde hiçbi sorun yaşamadım, temsilciyede sordum bir sorun olur mu diye sorun olmaz güle güle kullanın dediler ama ben yinede merak ediyorum ilerleyen günlerde bir şey olma ihtimali var mı? ona göre iade edeyim.

ereen

80+
Buna bide seviniyor birşeyinde şeyini çıkarmayın arkadaş.
1699733821487.png

Bu ss tek cevabım neden yandığın belli :D

trayya44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
tyeer
selam 5 kitap ve kulaklık aldım hiçbirinde hiçbi sorun yaşamadım, temsilciyede sordum bir sorun olur mu diye sorun olmaz güle güle kullanın dediler ama ben yinede merak ediyorum ilerleyen günlerde bir şey olma ihtimali var mı? ona göre iade edeyim.
+++?

dosojin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
sedo
Şu temsilcilere bir şey sormaktan vazgeçin artık şunu öğrenmeniz lazım temsilciler de siz ne biliyorsanız onlar da o kadar biliyor ama sizin sorduğunuz ya da söylediğiniz şeyleri raporlamak ve bildirmek zorundalar, phishing, scam, fraud ve benzeri gibi durumlarda eğer raporlarlarsa bazı firmalar bonus bile veriyor raporlayan temsilcilere. Yani sorduğunuz ve söylediğiniz her şey sizin aleyhinize oluyor. Ayrıca sorunun cevabına gelirsek binlerce sipariş var firmanın avukatları bu kadar şeyle ilgilenemez ayrıca yasal bir yol arama durumları da yok zaten. Sipariş verdin kendi kartınla gelirse senin olur gelmezse olmaz olay bu kadar basit. Rafa ve siteye satışa koyulan şeyi sen parasını verip almak istiyorsun ve alıyorsun olay orada bitiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom