Hocam altın alanların da kargoya verilmiş mi ? 10 grama 8-9k kâr bırakıyor
Grubu atarkısın hocam
Satıcılık durum yok ki, Trendyol cebinden öder mecbur ama büyük ihtimalle şuan arkada harıl harıl kuponlu siparişleri iptal etmeye çalışıyorlardırO kargolayan satıcı büyük zarara uğrayacak
Kodu kategorilendirmek bu kadar mı zor ya.Satıcılık durum yok ki, Trendyol cebinden öder mecbur ama büyük ihtimalle şuan arkada harıl harıl kuponlu siparişleri iptal etmeye çalışıyorlardır![]()
knk normal altını denedim olmadı senin ilk mesajı 5 dk önce görsem almıştım 10 tane temizinden evlenceğiz çoook çook çoook iyi olurduHocam altın alanların da kargoya verilmiş mi ? 10 grama 8-9k kâr bırakıyor
O kodu hazırlayan çalışana da ayrıca geçmiş olsun diyelimKodu kategorilendirmek bu kadar mı zor ya.
Kod oluştur: meriko20O kodu hazırlayan çalışana da ayrıca geçmiş olsun diyelim![]()
Kankam benim de aynı şekilde maalesef. Külçe altın almayı denedim olmadı. Bileziği denediğimde ise kod tükendi. Çok şanssızız maalesef. Bende yeni araba alacaktım off ya.knk normal altını denedim olmadı senin ilk mesajı 5 dk önce görsem almıştım 10 tane temizinden evlenceğiz çoook çook çoook iyi olurdu
fazladan mesai ödülü vermişlerdirO kodu hazırlayan çalışana da ayrıca geçmiş olsun diyelim![]()
Dey elektronik itopya değil mi?Dey elektronikten bir şey alınmaz