Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
Milleninin yanlış bilmiyorsam müşteri hizmeti var en azından aradığında derdini anlattığın biri oluyor anlık olarakTT'den Milleni'ye geçtik![]()
Milleninin yanlış bilmiyorsam müşteri hizmeti var en azından aradığında derdini anlattığın biri oluyor anlık olarakTT'den Milleni'ye geçtik![]()
Napmalıyım türknetde 1 ay ücretsiz oda bir ay ücretsiz ikiside modem veriyor ama türknet müşteri hizmetleri felan burda biri 100 mbps alıyor ve sorunu yokmuş 6 aydan beriHiç yaşamadım umarım yaşamam
Ücretsiz olması fazla önemli değil modem konusu turknet modem parayla satmıyor mu ? 2. olarak orada olan biri memnunsa geçebilirsin ama sorun çıktığında çözülmediğinde karşılacağın senaryoyu sana söyledim bilmen yeterli benim için.Napmalıyım türknetde 1 ay ücretsiz oda bir ay ücretsiz ikiside modem veriyor ama türknet müşteri hizmetleri felan burda biri 100 mbps alıyor ve sorunu yokmuş 6 aydan beri
Aynen ulaşabiliyoruz.Milleninin yanlış bilmiyorsam müşteri hizmeti var en azından aradığında derdini anlattığın biri oluyor anlık olarak
Türknette müşteri hizmeti şans işi ben olsam milleni geçerdim tabii sana kalmış yine deNapmalıyım türknetde 1 ay ücretsiz oda bir ay ücretsiz ikiside modem veriyor ama türknet müşteri hizmetleri felan burda biri 100 mbps alıyor ve sorunu yokmuş 6 aydan beri
Ücretsiz olması fazla önemli değil modem konusu turknet modem parayla satmıyor mu ? 2. olarak orada olan biri memnunsa geçebilirsin ama sorun çıktığında çözülmediğinde karşılacağın senaryoyu sana söyledim bilmen yeterli benim için.
Türknet bir ay kullansam zaten iadeli?Aynen ulaşabiliyoruz.
Türknette müşteri hizmeti şans işi ben olsam milleni geçerdim tabii sana kalmış yine de
Nasıl yani ?Türknet bir ay kullansam zaten iadeli?
DeneyebilirsinTürknet bir ay kullansam zaten iadeli?
Yani yapabilirsin ama o kabloyu kullanıp sorun yaşamıyorsa iyidir altyapı zaten bahsettiğim şey bir anda 1 2 yıl sonra veya belirsiz tarihte olacak bir durum diğer türlü iade etmek mantıksız işlemlerle felan uğraşıyorsun bir sürü iş1 ay içinde kullanıyorsun beğenmezsen para full iade
Ne yapayım o zaman ne alayım söyle onu yapcamYani yapabilirsin ama o kabloyu kullanıp sorun yaşamıyorsa iyidir altyapı zaten bahsettiğim şey bir anda 1 2 yıl sonra veya belirsiz tarihte olacak bir durum diğer türlü iade etmek mantıksız işlemlerle felan uğraşıyorsun bir sürü iş
Anlamadığın şey burada şu bunlara forumda kimse karar veremez kıyafet seçmek gibi bu sana kalmış bir şey hız yüksek fiyat uygun olsun gerisi umrumda değil diyorsan turknet,müşteri hizmeti olsun ya sıkıntı çıkınca iyi olur ama fiyatla hız çok pahalı olmasın diyorsan millenicom müşteri desteği çok iyi olsun hızın önemi yok diyorsan turkcellNe yapayım o zaman ne alayım söyle onu yapcam