Neler Yeni

Turbox 1050ti 4gb ekran kartı 1080p kötü oluyor. (ÇÖZÜLDÜ)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
ben daha fazla bir şey demiyorum ;)
Adam kartı almış artık iş işten geçmiş. Almadan önce sorsaydı da önermezdim. Bir sorun yaşamış sorunun en azından kartın markasıyla bir alakası yok ve yardım arıyor, siz gelmiş kart çöp iade et ,turbox alınmaz vs yazıyorsunuz. Turbox kötü marka evet ama adamın şuan aradığı cevap bu değil.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Muhammed Yertüm
reis monitörünün destekleyen çözünürlüğü 1080p ise ve sen 768p de kullanırsan görüntü bozuk gelir bu bozukluğun/bulanıklığın gitmesi için çözünürlüğü 1080p yapman gerekir

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
2200 liraya turbox alırsan böyle olur direk kökten çözüm olarak değiştir kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan
Hzyi 59 yaptım 1080p olduğu . Yardım eden ve etmeye çalışan herkese teşekkür ederim
Rica ederiz efendim. Daha önce ben de televizyona bağladığımda hz kaynaklı çok sorun yaşadım. Başta TV mi monitör mü diye sorma nedenim oydu iyi forumlar.

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,179
İsim
Murat Orhan

MRTHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mert Şahin
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Ekran kartının markasına boş boş yorum yapmayı bırakın ya da ben bıraktırayım. Konuyu komple kapatabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler en azından elsa almadım :D

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adam kartı almış artık iş işten geçmiş. Almadan önce sorsaydı da önermezdim. Bir sorun yaşamış sorunun en azından kartın markasıyla bir alakası yok ve yardım arıyor, siz gelmiş kart çöp iade et ,turbox alınmaz vs yazıyorsunuz. Turbox kötü marka evet ama adamın şuan aradığı cevap bu değil.
Herkes ne kadar seviyor ezbere konuşmayı demi. Yok kart çöp yok alınmaz yok iade et. Eyvallah evet çok kötü bir kart ama adamlar sorunun kaynağını direk markaya bağlıyor. İşte buna ezbere konuşmak denir. Sadece bu değil mesela adamın biri SSD ile ilgili sorunu paylaşıyor herkes yapıştırıyor kronik sorunlu alınmaz vb. Herkes bişey bildiğini zannediyor direk ezberden konuşuyor. Milletin kolayına geliyor tabi. Soruna çözüm üretmek yerine direk kronik sorunlu diyip aradan çıkıyor millet.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Herkes ne kadar seviyor ezbere konuşmayı demi. Yok kart çöp yok alınmaz yok iade et. Eyvallah evet çok kötü bir kart ama adamlar sorunun kaynağını direk markaya bağlıyor. İşte buna ezbere konuşmak denir. Sadece bu değil mesela adamın biri SSD ile ilgili sorunu paylaşıyor herkes yapıştırıyor kronik sorunlu alınmaz vb. Herkes bişey bildiğini zannediyor direk ezberden konuşuyor. Milletin kolayına geliyor tabi. Soruna çözüm üretmek yerine direk kronik sorunlu diyip aradan çıkıyor millet.
bu adamlar çakma bilgili usta

Top Bottom