Türk net'e geçilir mi?

Reaksiyon skoru
175
Şuan Türktelekom kullanıyoruz yakında taahhüt bitiyor türknnette fiyat gerçekten uygun ama güvenebilir miyim ?
Ailem süperonline e geçelim diyor ama gerçekten pahalı tarifeler .
Örneğin türknet 100 mbps 85 tl iken süperonlinede 35 mbps 129 tl

Millenicom daha mantıklı olur.

Şuan Türktelekom kullanıyoruz yakında taahhüt bitiyor türknnette fiyat gerçekten uygun ama güvenebilir miyim ?
Örneğin türknet 100 mbps 85 TL iken süperonlinede 35 mbps 129 TL
Geç, şansını dene

Hocam türknet büyük bir kumar iyisi var kötüsü var ben kullanıyorum gayet memnunum ama arkdaşım geçti çok pişman oldu amcam geçti o da memnun ama ailem geçti onlar 2 sonra iptal etti :D yani şans biraz

TürkNet kumar gibi bir şey.
Altyapı'ya göre değişir dene 1 ay nasıl olsa taahhütsüz.

Turknet 100 mbps kullanıyorum, memnunum ama fiyatı 85 değil, 95 TL. Olduğun yerde anlaşmalı veya Turknet'in kendi altyapısı yoksa 35 mbips üstü 95 TL oluyor. Varsa da şanlısın.

Türknet eğer altyapınız iyiyse cidden denenmesi gereken bir firmadır süperonline geçmek kendi altyapısı yoksa saçmalık yani sonuçta yine telekom altyapısı kullanılacak verilen hız performansları hattınız kadar olacak türknet teki müşteri hizmetleri anlayışı çhat ile yapılıyor online işlemler uygulaması üzerinden istediğiniz sorun ile ilgili kayıt bıraktığınızda aramanız gerekiyorsa arıyorlar chat üzerinden hallolunacak bir şey ise hallediyorlar hem taahhüt yok gerçek limitsiz eğer birinin referansı ile gelirsen ilk ay hem senin hem seni çağıranın faturası bedavaya geliyor 2.ayınız hemde paketleri cidden iyi bu koşullar doğrultusunda cidden altyapınıza güveniyorsanız türkneti tek geçerim tek sorun şu olabilir ki oda şudur türk telekom alt yapısı kullanılacaksa arıza işlemlerinde siz türknete kayıt bıraktığınızda türknet türk telekoma iş emri veriyor türk telekom ekipleri ilgileniyor siz hiç bir şekilde Türk Telekom üzerinden müdahale yapamıyorsunuz Türk Telekom sizi kaile almıyor yani asıl hizmet veren türk telekom hizmet alan siz fakat size vekil olan türknet var arada karmaşık bir döngüye girebiliyor bazen yani sizin bölgenizdeki tt ekiplerinin iş özverisi anlayışıda sizin hizmetinizi etkileyebilecek bir faktör bunları bilme doğrultusunda denemenizde fayda var efendim şans işi bu

Örneğin türknet 100 mbps 85 TL iken süperonlinede 35 mbps 129 TL
Millenicom geçeyim size bir rehber yaparım. 10 gün kaldı 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Millenicom alın kafanız rahat olsun.
Bak Kalp bıraktım 😘 barıştık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016