Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

Reaksiyon skoru
4,634
valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim
1615619730544.png

bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d

Alıntıyı görüntüle
bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
Müşteri hizmetlerini arayınca...
Pardon öyle bir destekleri yoktu.

girerken biraz sıkıntı oldu evet ama nasıl olduysa babam muhattap olacak birini buldu yani arayınca sövecek biri var ama iyi araman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tuhaf bencede
27
DOWNLOAD Mbps
45.71
UPLOAD Mbps
7.76

aldıgım degerler

Alıntıyı görüntüle
Maşallah bizim 16lık 2023 tahütlü paketin gözüne toz kaçmış.

altyapi turktelekomun zaten. sadece sistemde turknet gorunuyorsun altyapi iyiysr hemen aciyorlar sorun olmuyor ama ariza durumunda musteri hizmetleri baglanmak imkansiz iptalde oyaliyorlar memnun olan cok kisi var sikayetci olanda.
Bu arada 2.4ghz bildigim kadariyla 37mbps veriyordu max. 100mbps nasil aldin. kablolu mu baglandin

Alıntıyı görüntüle
Aylık ne kadar ödüyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,173,685
Üyeler
186,364
Son üye
Wortex7
Geri