Yardım Türk Telekom Fiber Kutu'da Sinyal Yok

Reaksiyon skoru
6,558
7'Ekim'a Kadar Olan Uğraşlarım Sonucu Fİber İnternete Kavuştum Darısı Olmayanlara
750'MB BAŞVURDUĞUM İÇİN DEĞER BÖYLE

18319347519.webp

Son düzenleme:
Değerli dostlar 4 - 5 gün önce VDSL alt yapım fiber olarak gözüktü bu süreçten sonra 30 Eylül'de TT 750 Mbps tarifeye başvuru yaptım 1 Ekim'de kurulum için ekip geldi fakat fiber Kutu'da Sinyal olmadığı için kurulum yapılmadı ne zaman Sinyal gelir fiber kutuya bilginiz varmı? Bu tarz problem yaşayan varmı aranızda
Fiber kutunda sinyal yoksa arıza vardır. Arıza kaydı oluşturmuşlar mı? Kurulum ekibini arayıp sor rahatsız et geöen hafta benimde başıma geldi zırt pırt aramak zorunda kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber kutunda sinyal yoksa arıza vardır. Arıza kaydı oluşturmuşlar mı? Kurulum ekibini arayıp sor rahatsız et geöen hafta benimde başıma geldi zırt pırt aramak zorunda kaldım
Tt arıza ekibi gelip arıza tespit yapıp onarıcak sonra modem kurulum ekibi gelicek. Benim cumartesi günü ekip geldi arıza giderildi aradım kurulum ekibini yakındaymış 15 dk içinde geldi mesela

Tt arıza ekibi gelip arıza tespit yapıp onarıcak sonra modem kurulum ekibi gelicek. Benim cumartesi günü ekip geldi arıza giderildi aradım kurulum ekibini yakındaymış 15 dk içinde geldi mesela
Arıza ile ilgili bir şey demedi Sinyal verilmemiş buraya dedi sadece hocam ekip

Kutu kurulmuş ve kablolar çekilmişse sinyal nasıl yok ya.Bi müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü?Bu arada kutu kurulduktan sonra aktif edilmesi için ekip geliyor ekip geldi mi bilginiz var mı

Hocam büyük ihtimalle ana yerle bağlantısı kurulmamış aynısı Superonlineda da olmuştu yerdeki büyük kapaktaki bağlantı noktasına binamıza gelen fiber kabloyu bağlamışlardı.

Kutu kurulmuş ve kablolar çekilmişse sinyal nasıl yok ya.Bi müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü?Bu arada kutu kurulduktan sonra aktif edilmesi için ekip geliyor ekip geldi mi bilginiz var mı
Halihazırda kurulum yapan ekip dün geldi ilk etapda fiber kutuya baktı ve burda sinyal yok dedi ne zaman gelir dedim belirsiz dedi işin kötüsü turknet aboneliğimi iptal ettirdim fiber geliyor diye şimdi komple internetsiz kaldım :/

Hocam büyük ihtimalle ana yerle bağlantısı kurulmamış aynısı Superonlineda da olmuştu yerdeki büyük kapaktaki bağlantı noktasına binamıza gelen fiber kabloyu bağlamışlardı.
Bilmiyorumki hocam banada net bilgi vermediler turknet aboneliğimi iptal ettirdim şimdi internetsiz kaldım :)

Son düzenleme:
Bende kutuda var sinyalde var 2 senedir satışa açmadılar sistemde görünen adresle benim adresimde bir sorun var ne yaparsam yapayım çözemiyorlar

Bende kutuda var sinyalde var 2 senedir satışa açmadılar sistemde görünen adresle benim adresimde bir sorun var ne yaparsam yapayım çözemiyorlar
Müdürlüğe git / kaymakamlığa'da git apartmanda oturuyorsan topluca git ben dün müdürlüğe gittim hır gır yaptım derken bugün internet geldi kurdular aldığım değer görselde hocam

Dün müdürlüğe gittim racon kestim aşiretiz vs diye canıma tak etmişti internet çünkü sonunda bugün aktif oldu :D

Geri